Jaké bude letošní léto? Nezapomenutelné! A to bez ohledu na počasí. Pokud se rozhodnete prožít alespoň pár dnů v kouzelné atmosféře Chateau Mcely, bývalém sídle šlechtické rodiny Thurn-Taxisů, necelou hodinku od Prahy.

Foto: Chateau Mcely

Uprostřed Svatojiřského lesa, obklopené anglickým parkem, nabízejí Chateau Mcely vzácnou příležitost užít si prvotřídní hotelové i gastronomické služby, blahodárnou relaxaci pro unavené tělo a pohádkovou zábavu pro děti, které se rázem promění v malé prince a princezny… Na zámku si prázdniny bezpochyby užije celá rodina.

K letnímu osvěžení láká biotopické koupací jezírko plněné vodou z místní studánky, které se čistí pouze přírodním způsobem – mechanickou filtrací za pomocí kamínků, štěrků a vodních rostlin. Přilehlá pláž s bílým pískem a osvěžující koktejly z letního baru navodí tu pravou prázdninovou pohodu. Jezírko je součástí zámeckého parku, který po náročné rekonstrukci opět spojuje reprezentativní účely s praktickým využitím, stejně jako tomu bylo v dobách Thurn-Taxisů. Využijte tenisový kurt nebo si s přáteli zahrajte kroket, petangue či badminton v parku. K dispozici jsou také zdejší vyhlášené lázně Mcely Spa s řadou příjemných procedur a vlastními přírodními kosmetickými produkty Mcely Bouquet. Pro klid rodičů a zábavu jejich dětí slouží bezplatný Mini klub s cvičením, hrami, pohádkami a řadou dalších tvůrčích aktivit. O poslední krůček k dokonalé idyle se postará zámecká restaurace Piano Nobile se speciálním sezónním menu připraveným šéfkuchařem Janem Štěrbou a jeho týmem. Dominují mu chřestové speciality, šampaňské a čerstvé jahody…

Více na http://www.chateaumcely.cz/

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*