Máme pro vás skvělý víkendový tip spojující umění a zábavu – Art Safari 21 v Sochařském studiu Bubec, které se koná 18. a 19. června od 14 do 22 hodinv prostorách bývalé skladové haly v Praze – Řeporyjích.

Foto: Art Safari

Místo je proměněné na umělecké studio a budou k vidění práce zkušených profesionálů i členů nastupující generace. Mezi vystavujícími umělci jsou Brian Goblik, Jean Cherouny (oba USA), Radek Čermák, Martin Janíček, Antonín Kratochvíl, Vladimír Moutelík, Miroslav Pacner, Miloš Šejn, Diana Winklerová a Karel Zavadil.

Součástí Art Safari 21 je ovšem především atraktivní doprovodný program: výtvarná dílna pro děti připravená skupinou Kanál, módní přehlídka studia Olga a Pavla, seminář Umění v krajině, v podání anglického souboru Evropska Quartet zazní Smyčcový kvartet No. 1 Leoše Janáčka, Popovický spolek okrašlovací chystá cyklojízdu do studia Bubec.

„Tvořivé workshopy Art Safari pořádáme v inspirativním prostředí Sochařského studia Bubec prakticky od doby jeho vzniku v roce 2000. Srdečně zveme nejen zkušené znalce umění, ale také rodiny s dětmi, které se mohou realizovat v oblíbených výtvarných dílnách skupiny Kanál a užít si příjemné sobotní či nedělní odpoledne. Cestu k nám je navíc možné spojit s výletem do Prokopského údolí, na jehož konci se studio nachází,“ říká organizátor Art Safari 21 sochař Čestmír Suška.

Aktuální informace na www.bubec.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*