Nové webové stránky www.UbytovaniNorsko.cz zjednoduší individuální cestování po severu Evropy

Foto: http://www.skandinavie.cz/

Cestovní kanceláře Periscope Skandinávie spouští nové internetové stránky UbytováníNorsko.cz. Zájemci o cestování po severu Evropy na tomto místě najdou přehledné informace o možnostech ubytování, které lze navíc rovnou objednávat. Internetové stránky UbytováníNorsko.cz vycházejí vstříc především těm turistům, kteří míří do Norska nebo do dalších severských zemí individuálně.

Hlavním těžištěm nového webu jsou mapy. Ubytovací místa jsou jednoduše vyhledatelná v mapách, ve zvolené oblasti se vždy návštěvníkovi stránek zobrazí více možností ubytování. S mapami lze libovolně posunovat a z odkazu v popisu ubytovacího objektu je možné přímo zaslat objednávku do hotelu, chaty, apartmánu, kempu nebo jiného typu ubytování. Hledání na stránkách zjednodušuje také filtr na základě vybrané ceny, typu ubytování, zvolené země anebo podle zaměření cesty – zde se nabízejí speciální rybářská ubytovací zařízení, ale také turistická, cyklistická nebo lyžařská.

 „Od serveru UbytováníNorsko.cz si slibujeme dokonalejší prezentaci nabízeného ubytování pro klienty mířící nejen do Norska. Na novém ubytovacím serveru nabízíme jen ubytování, které naši pracovníci osobně znají a které se osvědčilo během našeho dvacetiletého působení na trhu se zájezdy na sever Evropy,“ říká Petr Burian, manažer a majitel CK Periscope Skandinávie.  

Návštěvník portálu UbytováníNorsko.cz uvidí na přehledné mapě vždy několik ubytovacích zařízení najednou – podle oblasti, kterou si zobrazil na mapě. Díky tomu si může velmi rychle zobrazit fotografie z několika ubytovacích míst a vzájemně je porovnávat.

Po kliknutí na konkrétní ubytovací zařízení získá tradiční informace o hotelu, kempu nebo chalupě. Jedná se o podrobné popisy ubytování, návštěvník se ihned může informovat také o ceně.

Zároveň vidí 10 atraktivních míst v blízkosti ubytovacího zařízení, kam může vyrazit na výlet (včetně vzdálenosti od ubytování). Příjemným zpestřením je také zobrazení přenosu z nejbližší webové kamery. V současné době pokrývají internetové stránky UbytováníNorsko.cz nabídku ubytování v norských horách, u fjordů, ve městech, na Lofotech a na Nordkappu. Nabídka ubytování se bude dále rozšiřovat.

CK  Periscope Skandinávie (nejdříve CK Periscope) působí na českém trhu od 19. ledna 1993. Specializuje se na poznávací zájezdy na sever Evropy, do Pobaltí a Irska. „Společnost Periscope Skandinávie klade velký důraz na spokojenost klientů, kterým se snaží poskytovat širokou škálu fundovaných informací o nabízených destinacích. Díky tomu patří na českém trhu mezi největší odborníky na zájezdy mířící do Skandinávie,“ říká Petr Burian, majitel a manažer CK Periscope Skandinávie. Sídlo společnosti je v Brně, značkové prodejny má v Praze a Bratislavě.

Více informací: http://www.skandinavie.cz/

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*