Děti jsou přirozeně zvídavé a stále si na něco nebo s něčím hrají. Neopomenutelným fenoménem a stálicí na nebi dětské zábavy je zcela jistě populární stavebnice Lego. Snem každého malého fanouška je jistě život ve světě, kde nic jiného než oblíběná stavebnice neexistuje.

Foto: Neckermann CK

Zřejmě si ani nedokážeme představit tu radost, kdyby se takový sen stal skutečností! A přitom je nadosah. Má jméno Legoland a můžete tam třeba s Neckermann Cestovní kanceláří vyrazit již tento víkend.

„Legoland jednoduše nesmí vynechat žádný milovník proslulé stavebnice. Tato bájná země sestává z 50 000 000 kostiček LEGO na území velikosti celých 26 fotbalových hřišť,“ říká Jan Sotona z Neckermann CK. Najdete zde osm tematických oblastí s více než padesáti atrakcemi, takže si z nabídky vybere opravdu každý. Horská dráha, na níž pojedete rychlostí 60km/hod, dvanáctimetrový vodopád, po kterém se spustíte do neznámých hlubin, nebo dobrodružné setkání s ohnivým drakem – to je výčet jen několika z mnoha atrakcí. Nechte malé badatele obdivovat žraloky a rejnoky v podvodním světě nebo se vydejte na expedici do hluboké exotické džungle. A výlet do země Legoland bude zážitkem i pro rodiče, jimž vrátí téměř zapomenutý svět dětství.

Kdy vyrazit? Třeba hned! „Legoland Deutschland se nachází v Günzburgu asi 38 km od Ulmu, je otevřen od dubna do listopadu a nabízí veškeré služby, které můžete při svém pobytu potřebovat, včetně výborných restaurací i kvalitních rychlých občerstvení s příjemným personálem,“ doporučuje Jan Sotona z Neckermann CK, která do Legolandu pořádá autobusové zájezdy i s ubytováním v hotelu a zařídí skupinové slevy například pro školy a školky. S Neckermann CK se na cestě do země z lega nebudete muset starat o nic jiného než o zábavu a své sny.

Výběr z programu akcí Legolandu na léto:

2. července – 11. září Čínský národní cirkus, vystoupení úspěšného souboru s novým programem „Panda“

23. a 30. července, 6. a 13. srpna Živý koncert muzikálových hvězd, Legolandem se rozezní známé melodie

25. – 29. srpna Oslava 60 let oblíbeného Micky Maus magazínu

Více na www.ckneckermann.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*