Všechny hotely se dnes jakoby předhánějí v tom, kdo je více „wellness“. Najít dobré ubytování pro rodiny s malými dětmi je však stále problém. Proto vám přinášíme jeden tajný tip na ubytování ve Špindlerově Mlýně!

Penzion U Šrenků nabízí rodinné ubytování.
Foto: www.dreamstime.com

„Když byly našemu Martínkovi dva měsíce, vrcholilo právě léto a já zoufale potřebovala vypadnout z prašného města. Cílem mělo být co nejhezčí prostředí s co největším množstvím lesa, kde se ale dá jezdit s kočárkem a blízko je lékař i další nutný komfort pro mimino. A hlavně místo, kde nebude nikoho otravovat pláč našeho drahouška, a my mu budeme moc uvařit jeho mlíčko,“ říká Dagmar Školoudová-Dubnová.

Ukázalo se, že je to skutečně problém. „Viděla jsem na netu hromadu chalup k pronajmutí, ale k čemu mi bude chalupa pro deset lidí, když jsme dva dospělí a mrně? Taky hromadu úžasných hotelů s děsně romantickými postelemi, ale ty bych brala naposledy před porodem. Našla jsem taky hotely, které si říkaly wellness, ale rozhodně neměly v pokojích žádnou plotýnku, kde by se dala převařit ta kojenecká vodička,“ dodává Dagmar.

Apartmány v Česku bohužel taky obvykle znamenají, že jsou to prostě větší nebo spojené pokoje, a ne, že jsou vybaveny pro vaření. „Nakonec jsme to vyhráli s penzionem U Šrenků ve Špindlerově mlýně. Nejde sice o vysloveně Kinderhotel nebo penzion, které znám z Rakouska, ale děti tady byly všech věkových kategorií. Náš kluk byl sice nejmladší, ale různě se tady po trávě plazili jen o málo starší kamarádi. Nebyl problém si v pokoji zapnout náš jednovařič, ani si snídani nebo večeři přinést do pokoje, protože jsem s miminem ještě nemohla jíst u společného stolu. Cítili jsme se jako na návštěvě u tety a strejdy, děti mají kolem chalupy spoustu trávy na běhání, zaručeně je nic nepřejede, protože tu nic nejezdí, mají tady pískoviště, kolotoč, klouzačku i bazén. Po domluvě si můžete půjčit i postýlku. Pokud nemáte vlastní chalupu, je tohle prima místo. A ještě jsem zapomněla na velmi přátelského psa, kterého i děti nadšeně prohlížejí,“ uzavírá Dagmar Školoudová-Dubnová.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*