Chytáte se na festival a už objednáváte nejlevnější vstupenky, abyste získali co nejnižší cenu? Nebo se chystáte jen do divadla či na koncert? Díky svému průkazu ISIC můžete využít nového benefitu a pořídit si tak vstupenky se slevou 10 – 50 %.

S průkazem ISIC budete mít nyní kulturu až o polovinu levnější!

 Společnost GTS ALIVE (vydavatel mezinárodního identifikačního průkazu ISIC) ve spolupráci s EVENTIM CZ (evropské No. 1 ticketingové společnosti) připravila nabídku nejlevnějších vstupenek na koncerty, festivaly, do divadla či na plesy.

 Jako držitelé průkazu ISIC máte nyní možnost zakoupit vstupenky se slevou 10 – 50 % přímo na studentském portále www.isicpoint.cz. „Cílem tohoto portálu je vrátit studentovi finance, které investuje do vzdělání a to způsobem, který je dostupný každému, bez rozdílu místa bydliště,“ uvedl Tomáš Vyskočil, ISIC National Manager.

 Zneužití není možné. Pro objednání produktů je nutné zadat licenční číslo průkazu ISIC, které umožňuje rychlé ověření platnosti konkrétního průkazu. Sleva bude uznána pouze s platným ISIC průkazem. Číslo každého průkazu ISIC je promo kód, který může být použit k zakoupení pouze jedné zlevněné vstupenky na každou akci.

 Více informací najdete na www.isic.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*