Byla by škoda promarnit velikonoční volno a někam nevyrazit. Anebo ho dokonce neproměnit v romantický pobyt spojený s wellness požitky. Projeli jsme Českou republiku a několik takových míst pro vás vybrali. A samozřejmě jsme mysleli i na děti!

Velikonoční pobyty jsou poslední léta trendem v celé Evropě. Není se čemu divit, prodloužený víkend k nim doslova láká. Pojďme tedy rovnou na naše žhavé tipy, které se nyní navíc dají pořídit za tzv. lastminutové ceny…

hotel Srní, Malý dobrodruh
Nádherná šumavská příroda a příjemné wellness centrum, to je hotel Srní.

Velikonoční pobyt v hotelu Srní****, Šumava

Jeden z vůbec nejlépe vybavených hotelů v této lokalitě má skvělé umístění – stojí na okraji obce v překrásné přírodě, takže sem můžete i tak trochu utéct před civilizací. Pokoje jsou komfortní, samozřejmostí je hezký sprchový kout, barevná televize se satelitem, rádio apod. (většinou mají balkon). Hosté sem však jezdí nejen za krásnou přírodou a hezkým ubytováním, ale především za skvělou domácí i zahraniční kuchyní – a pozor: v ceně pobytu máte skvělou snídani formou teplých a studených bufetů.

Co tady dělat: K dispozici je vám 25metrový bazén, fitness, sauna, masáže, zahrát si můžete bowling, stolní tenis či kulečník. Děti zase ocení trampolínu, lezeckou stěnu, hřiště i krytou hernu. Pokud chcete i tady trochu pracovat, vězte, že nechybí WiFi a internet je zdarma, využívat můžete i PC koutek. My vám však doporučujeme půjčit si tady kolo nebo se vydat na túru!

Velikonoční pobyt (29.03. – 01.4.13) – to tady mají speciální nabídku zahrnující 3x ubytování s bohatou snídaní, volný vstup do bazénu, sauny i páry, velikonoční překvapení na pokoji i velikonoční dobroty se svařákem! Cena: 2950 Kč/dospělý, 1400 Kč/dítě 4 – 12 let, zdarma dítě do 12 let na přistýlce.

Více informací na: http://www.vikendovepobyty.eu/products/velikonocni-pobyt-v-hotelu-srni-sumava/

Mlyn velehrad, Malý dobrodruh
Hotel Mlýn Velehrad láká milovníky tajemna, dobrého jídla a hlavně vína!

Velikonoční pobyt v hotelu Mlýn Velehrad****

Unikátní ubytování najdete hned u bývalého cisteriánského kláštera s románskou bazilikou z 13. století! Původně se vlastně jednalo o klášterní mlýn, což má své kouzlo, nemyslíte? Dnes je ale toto místo vyloženě komfotní, na pokojích nechybí minimar, LCD televize ani trezor a WiFi připojení. K tomu připočtěte příjemnou restaurace s velmi chutnými pokrmy české a moravské (pardon zde zejména slovácké) kuchyně. Samozřejmostí pak je široká nabídka vín z zdejšího hotelového sklípku. Pokud bude večer teplejší, oceníte už i romantické posezení na terase.

Co tady dělat: Zajděte si do hotelového wellness s finskou saunou i venkovním whirpoolem. Doporučujeme také masáže, zábaly, peelingy… a především překrásné procházky kolem Velehradu, proč byste se na chvíli nestali poutníky i vy?

Velikonoční pobyt: Na uvítanou dostanete nápoj, čekají vás zde 3 noci s bohatou snídaní, jednou tradiční velikonoční oběd, 3x bufetová večeře (pozor: 3chodová v hotelové moravské hospůdce!), dopřejete si relaxační masáž, dámy kosmetické ošetření, páni masáž plosek chodidel, v ceně máte vstup do venkovního whirlpoolu nebo finské sauny a také návštěvu Archeoskanzenu na Modré!!! Děti (do 6 let tady mají pobyt zdarma) si mohou malovat vajíčka plést pomlázku, takže o nic nepřijdou… Cena: 3550 Kč/osoba.

Více zde: http://www.vikendovepobyty.eu/products/velikonocni-pobyt-v-hotelu-mlyn-velehrad-/

hotel Savannah, Malý dobrodruh
Hotel Savannah je náš tajný tip: nabízí tady skvělé animační programy pro děti i dospělé!

Velikonoční pobyt v luxusním hotelu Savannah****

A náš poslední tip je plný zábavy a jedná se o současný hit: wellness pobyty i s dětmi! V tomto hotelu se totiž neslaví jen velikonoce, ale celé jaro a ve velkém tady myslí i na děti! Nově tady totiž pořádají animační programy během celého víkendu a pozor: děti do 12 let tady mají pobyt zcela zdarma!!! Ale zpět k místu, kam míříme. Hotel stojí na české straně hraničního přechodu Hatě/Kleinhaugsdorf u Znojma.

Co tady dělat: Wellnes & Spa hotelové centrum má plavecký bazén (22 x 8 m), parní lázeň saunu i kardiofitness centrum. Mezi spoustou masáží vynikají zejména autentické ajurvédské prováděné terapeuty ze Srí Lanky. Odpočinuli jste si? Pak můžete vyrazit – ať už pěšky nebo na kole – do překrásných Národních parků Podyjí a Thayatal.

Velikonoční pobyt: V ceně máte 3 x ubytování se snídaní, čokoládové překvapení pro děti, nedělní velikonoční večeři, dětský koutek, hernu, vstup do welness a hlavně profesionální animační program (kreativní dílnu, disco, lekci vodní gymnastiky, karaoke party, hledání velikonočního pokladu a spoustu soutěží) – a to pro děti i dospělé po celou dobu pobytu! Cena: 3999 Kč/osoba.

Více zde: http://www.vikendovepobyty.eu/products/velikonocni-pobyt-v-luxusnim-hotelu-savannah/

 

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*