Chystáte se na dovolenou s dětmi? Co tak prozkoumat krásy Velkých Karlovic, kde 9.června proběhne již tradiční Pohádková cesta lesem, na které vás bude čekat mnoho soutěží a hlavně program plný zábavy. Dospělí jedinci si po celodenním putování můžou odpočinout v místních termálních bazénech Wellness Horal.

pohádková cesta, Malý dobrodruh
Kam vyrazit na dovolenou s dětmi? Velké Karlovice vám nabízí odpočinek i možnost pohybu v krásné přírodě. Foto: www.valachy.cz.

Den plný zábavy si mohou užít rodiče s dětmi v neděli 9. června ve Velkých Karlovicích. Tamní Resort Valachy pořádá tradiční Pohádkovou cestu lesem s doprovodným programem. Začátek je v 9.30 hodin u hotelu Galik. Děti budou při nenáročné procházce okolním lesem potkávat pohádkové postavičky a plnit pod jejich vedením různé úkoly. Za to obdrží v cíli odměnu. Masky jsou vítány – ty nejhezčí získají zvláštní ceny. Připraveny budou i různé další soutěže, doprovodný program či krmení oveček. Na terase hotelu Galik se při dobrém počasí budou servírovat grilované speciality a děti si mohou opéct špekáčky u ohně.

Koupání, turistika či cyklistika?

Výlet do Velkých Karlovic mohou rodiče s dětmi spojit také s další zábavou: návštěvou Lanového parku Horal, vyjížďkou po cyklostezce Bečva nebo koupáním v blízkých termálních bazénech Wellness Horal. Kdo bude chtít po Pohádkové cestě pokračovat v nenáročné turistice, může vyrazit třeba na novou rozhlednu Miloňová vzdálenou tři kilometry nebo na Kulíškovu naučnou stezku, která je délkou, malým převýšením i množstvím zastávek vhodná i pro nejmenší děti a rodiče s kočárky. Velké Karlovice jsou skvělým místem pro dovolenou s dětmi.

Více na www.valachy.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*