Už se pomalu blíží čas, abyste si zvolili destinaci, kde budete letos trávit dovolenou. Hledáte místo, které bude vyhovovat nejen vám, ale také vašim dětem? Vydejte se na Tureckou riviéru. Čisté moře, krásná pláž a spousta lákadel pro děti vám zajistí nezapomenutelné léto.

Dovolená pro děti, Malý dobrodruh
Dovolená s dětmi se bez aquaparku prostě neobejde. Foto: www.ckneckermann.cz

Turecká riviéra – to jsou také úzké uličky s trhy, kavárničkami a obchůdky, z nichž některé jsou zakryty proti slunci rákosovými rohožemi. To jsou diskotéky, které ožijí rytmem, barvami, hudbou a smíchem hned, jak se setmí. To je plážový ráj, který už po celá tisíciletí tiše ze severu ochraňuje malebné pohoří Taurus. A hlavně – Turecká riviéra, to je pohodová dovolená pro rodiny s dětmi… Udělat z dovolené sluncem prozářený zážitek se snaží Neckermann CK už dlouho a tradičně pamatuje i na to, aby maximálně vyšla vstříc těm nejmenším. Právě v katalogu LÉTO U MOŘE totiž najdete hotely, v nichž na děti skutečně pamatují, a to nejenom tím proslulým sloganem „děti zdarma“, ale kromě toho ještě i kvalitou speciálních služeb, třeba lákavými vodními atrakcemi přímo v hotelových bazénech, nebo i speciálním dětským menu při večeři.

Proč se vydat právě sem?

1) Váš hotel je jen pár kroků od pláže. Pokud si vaše děti něco zapomenou, nemusíte se všichni vracet z pláže daleko předaleko. Nemusíte absolvovat v horku dlouhou cestu na pokoj, dítě si tam může klidně doběhnout samo. Stačí dát mu klíč.

2) Většina pláží na Turecké riviéře má pozvolný vstup do moře. Ideální pro neplavce, nebo pro ty, kteří se plavat teprve učí. Nebo pro děti – které chtějí běhat, popřípadě honit se s kamaráda po pláži a mořském pobřeží.

3) Velké hloubky v bazénech u hotelů se také nemusíte bát – mnohé hotely mají samostatné dětské bazény, častokrát dokonce dva i tři, kde i ti nejmenší mají vodu sotva po pás.

4) Že by si vaše dítě chtělo hrát třeba s míčem nebo švihadlem? Hotelová dětská hřiště jsou samozřejmostí!

5) Jak posadit vaše malé děcko ke stolu v restauraci? Doma na to máte nábytek, ale tady? Vždyť stolní desku bude mít v úrovni očí. Žádný problém – dětské židle v restauracích a dětské postýlky na pokojích jsou tu naprosto samozřejmé. Stačí jen požádat personál.

6) Myslíte si, že budete muset, podobně jako loni, jezdit každý den ráno busem do aquaparku vzdáleného deset kilometrů, aby se váš synek (dcerka) dostatečně vyřádili na tobogánu? Omyl. Tobogány jsou také po ruce – součástí některých hotelů je dokonce malý aquapark se skluzavkami, tobogány, vířivkami, vodními prolézačkami. Takže žádné nudné fronty a drahé vstupné. Přímo naopak – u Neckermann CK najdete jen prověřené hotely, špičkový servis a spoustu zábavy v bazénech.

7) A také – po celý den se tu koná denní animační program s hrami a soutěžemi vždy pro odlišné věkové kategorie, takže nuda a fňukání tu nehrozí ani náhodou.  A když si k uvedeným výhodám ještě připočítáte, že tohle všechno máte u dětí až do 12 let (v některých hotelech dokonce až do 14 let) zcela zdarma, pak už nezbývá nic jiného, než těšit se na dovolenou právě na Turecké riviéře.

Kam se ještě podívat?

Cestovní kancelář Neckermann nabízí samostatný katalog (také sekci na webových stránkách) s názvem LÉTO U MOŘE, v němž prezentuje širokou škálu možností pro strávení pohodové rodinné dovolené s dětmi (Turecko, Řecko, Bulharsko, Mallorka atd.) Rodiny hlavně ocení, že celá řada zde uvedených hotelů poskytuje pro klienty Neckermann CK vodní atrakce přímo v hotelových bazénech, služby animátorů (mnohdy v češtině) i další výhody.

Stačí si rozkliknout: https://www.ckneckermann.cz/turecko/vyhledavani/leto-u-more/letecky.html

Neckermann Cestovní kancelář v rámci koncernu Thomas Cook

Thomas Cook Group plc je druhým největším turistickým koncernem v Evropě. V roce 2010 zajistila celosvětově skupina Thomas Cook dovolenou pro více než 22 miliónů klientů. Thomas Cook působí pod obchodní značkou Neckermann v Německu, Rakousku, Belgii, Holandsku, Francii, Polsku a Maďarsku.

Neckermann Cestovní kancelář v České republice

Neckermann Cestovní kancelář, která patří do skupiny Thomas Cook, působí na českém trhu od roku 2007 a v krátké době se zařadila mezi důležité zprostředkovatele služeb cestovního ruchu. 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*