Dámy, víte, že právě teď nastává ten čas, abyste si připravily svou cyklistickou výbavu? Pokud nevíte, co se tuto sezónu bude nosit a co vám zpříjemní sportování, pak dávejte pozor. Zde je pro vás pár vychytávek.

Dámský cyklistický dres Specialized Dolci

cyklistická výbava, Malý dobrodruh
Buďte trendy i na svých kolech. Foto: www.skibi.cz

Dámský celorozepínací dres v růžovém provedení upnutého střihu z tkaniny s SL 130 povrchem Hydrofit. Skvěle odvádí pot a rychle schne. Vnitřní část rukávů je z textilie která je prodyšná. Tři zadní otevřené kapsy a reflexní proužek pro zvýšení viditelnosti na silnici.

Dámská přilba Giro Skyla

Pohodlná sportovní přilba, která svým čitelně dámským designem osloví každou cyklistku. Oceníte především její nízkou hmotnost, komfortní měkké výstelky a s 20 otvory i kvalitní odvětrání přilby. Vyrábí se v několika barvách. Cena: 1199 Kč. Prodává: Ski a Bike Centrum Radotín.

Dámské horské kolo Specialized Myka HT Disc

Sportovně-rekreační dámské horské kolo Myka HT Disc v bílém provedení jistě svým designe nadchne nejednu zástupkyni něžného pohlaví, která hledá nový bicykl. Základem tohoto kola se stal hliníkový rám, speciálně střižený do dámské geometrie, jež respektuje specifické proporce ženského těla. Kratší a nižší konstrukce zpříjemní ovládání v náročnějších pasážích a jízda bude i po několika hodinách komfortní. Na pohodlí přidá i osazená odpružená vidlice SR Suntou, která pracuje s 80 mm zdvihu. Osazení Shimano a mechanické kotoučové brzdy zajistí bezstarostnou jízdu za jakýchkoliv podmínek. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 11 990 Kč.

Dámské horské kolo Cannondale Trail SL 4 Women

Sportovní horské kolo pro ženy se speciální rámovou geometrií. Hliníkový rám ze slitiny 6061 disponuje 1.5“ hlavovou trubkou a díky své geometrii padne každé ženě. Pohodlí zprostředkuje pružinová vidlice SR Suntour s lockoutem. Zbylé osazení, nesoucí logo Shimana je kvalitní a bude plnit svou funkci za všech podmínek. Kolo Trail SL 4 je vhodné jak na příležitostné vyjížďky s přáteli, tak i na každodenní sportovní aktivity. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 18 999 Kč.

Dámské cyklo rukavice Vaude Women’s Advanced Gloves

Kvalitní dámské cyklorukavice pro bezpečné držení řídítek. Ergonomické gelové výztuhy na dlani pohlcují vibrace, silikonové potisky garantují dokonalý úchop, lehký svršek je prodyšný a část rukavice pod palcem je z froté, čímž efektivně supluje potítko pro náročnější letní vyjížďky. Elegantní růžové provedení. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín 750 Kč.

Dámský cyklistický batoh s pitným vakem Camelbak Magic

batoh, malý dobrodruh
Pitný režim je třeba dodržovat. Foto: www.skibi.cz

Speciálně uzpůsobený dámský batoh Camelbak Magic nabízí velký a prakticky členěný vnitřní prostor na vše, co potřebujete na delší jízdy. Komfortní prohnuté popruhy pružně spojené s batohem zajišťují skvělou stabilitu na zádech. Rezervoár pojme dva litry tekutin. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 1 999 Kč.

Dámská cyklistická sukně Northwave Pearl

Tato líbivá cyklistická sukně Northwave je vyrobena z funkčních materiálů, díky kterým se budete cítit vždy pohodlně. Vnitřní cyklistická vložka Race Sport Woman pak zajišťuje pohodlí stejně tak jako plochá manžeta v pase. Dále je tato sukně vybavena jednou kapsičkou na zip a reflexním logem na zadní straně značky Northwave. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 1 680 Kč.

Energetická tyčinka Chimpanzee Energy Bar

Čistě přírodní suroviny a bez chemie. Chutná energetická tyčinka s převahou sacharidů, vhodná pro každou sportovní aktivitu či jako svačina v  náročném dni. Chimpanzee Energy Bar kombinuje jednoduché sacharidy z ovoce, melasy a třtinového cukru s polysacharidy obsaženými v ovesných vločkách a celozrnných obilovinách, které zajistí postupné uvolňování energie, takže Vás zásobují po delší dobu. Příchuť datle a čokoláda. Prodává Skibi.cz za 39 Kč.

Sportovní láhev Camelbak Eddy

Dostatek hydratace! Láhev v průhledné oranžové barvě s využitím nejen pro sportovní aktivity. Využívá patentovaného ventilu Big Bite. Láhev je maximálně odolná proti rozbití, snadno se převáží i čistí. Prodává Skibi.cz za 449 Kč.

Více na www.skibi.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*