Hodláte strávit krásné odpoledne v přírodě? Plánujete piknik? Pak jistě oceníte pár typů na vychytávky, které byste si s sebou rozhodně měli přibalit.

Kemp roku 2013, Malý dobrodruh
Už víte, co si s sebou zabalíte do kempu? Foto: www.4camping.cz.

„Nejrůznější vybavení na piknik, od příborů, přes nádobí až po minikuchyňky je dnes velkým fenoménem. Lidé si chtějí užít pobyt venku se vším komfortem. Co se piknikového vybavení týká, trend jsou technické vychytávky například skladné silikonové nádobí,  které se dá zmenšit na malinký rozměr nebo nejrůznější grily a skládací hliníkové kuchyňky s nastavitelnými nohami do nerovného terénu,“ říká  Jaroslav Skalka, pořadatel největší středoevropské Výstavy stanů a vybavení do přírody, která se bude konat od 31. května do 10. srpna 2014 v pražských Letňanech a kde se můžete ideálně vybavit na piknik, dovolenou pod stanem i na sport.

Do přírody s příbory

Rodinný příborový set Vango Family cutlery se skládá ze čtyř lžiček, vidliček a nožů v praktickém rolovacím obalu. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 319 Kč.

Praktický kbelík

Kbelík Outwell Collaps je praktická vychytávka pro vaše kempování – v jednom okamžiku ani nevíte, že ho máte sebou a během pár sekund z něj je plnohodnotná nádoba o objemu 7,5litrů. Kbelík se dá použít jak v kempu, pláži či i doma pokud nemáte místo nazbyt. Této skvělé skladnosti bylo dosáhnuto pomoci silikonového materiálu a harmonikové konstrukce. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 724 Kč.

Nadobí, které nezabírá prostor

Nová, revoluční řada produktů od Outwellu vás dostane: řada nádobí, které jsou vyrobeny z plastu a silikonového kaučuku, které se dá složit, když není zrovna používán. To je velká úspora místa pro všechny baťůžkáře, karavanisty a další, kteří chtějí minimalizovat prostor, který zabere jejich vybavení. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 193 Kč.

Konvička, která se složí během pár sekund

skladaci konvicka, Malý dobrodruh
Káva v přírodě chutná opravdu jinak. Foto: www.4camping

Outwell Collaps Konvice představuje skvělý nový inovativní nápad pro úsporu místa. Když je konvička prázdná můžete jí jednoduše složit do téměř plochého tvaru.  Je vybavena dnem z nerezové oceli, horní okraj je též z oceli pro praktické užití. Hlavní část těla je harmonika silikonové konstrukce, která poskytuje skládací řešení. Tato konvice se jednoduše skládá, snadno se čistí, složí se během několika sekund a má kapacitu 1,5 litru. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 1007 Kč.

Hlavně žádné připáleniny!

Sada nádobí z tvrzeného hliníku pro 1 až 2 osoby. Na povrchu je eloxovaná vrstva s ohnivzdornou a otěru-vzdornou úpravou. Obsahuje hrnec a pánev, oba dva kusy jsou potaženy teflonovou vrstvou, která zamezuje přichytávání připálených potravin. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 516 Kč.

Odpočinek v křesílku

Křeslo Butterfly je praktický pomocník pro vaše ratolesti, židle se dá složit během několika málo sekund. Motýlí motiv je ideální pro malé holky. Vzhledem k tomu, výška sedáku je pouze 25cms tato židle je ideální pro děti mezi 1 až 5 rokem. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 517 Kč.

S kuchyní na cestách

Skládací hliníková kuchyňka do stanu Vango Brisbane s úložným prostorem a odnímatelným závětřím. Výškově nastavitelné nohy pro případ nerovného terénu. Kuchyň se dodává v praktické tašce. Na Výstavě stanů a vybavení do přírody či na www.4camping.cz ho koupíte za 2990 Kč.

Co vás čeká na Výstavě stanů a vybavení do přírody:

– Najdete zde vše od stanů, spacáků, kempingového nábytku, karimatek, outdoorového oblečení a obuvi, včetně toho dětského a cyklistického, batohy, cestovní tašky a další doplňky.

– Na ploše 10 000 m² vystavuje 75 značek outdoorového vybavení.

– Je zde populární spacákové ležení, kde si zákazníci spacák před zakoupením vyzkouší nebo si sami mohou postavit, či sbalit stan, kterých tu mimochodem bude postaveno více než 300!

– Soutěží se o Velký poznávací zájezd do Mexika, Guatemaly, Belize a Hondurasu pro 2 osoby a mnoho dalších hodnotných cen.

– Ti, kdo to mají do Prahy daleko, najdou identický sortiment na www.4camping.cz.

Více informací najdete na www.vystavastanu.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*