I při sportování by se dámy měly zajímat o to, jak vypadají. Dnes už se nesportuje ve vytahaném triku a roztrhaných kalhotách. Pohodlné a hlavně moderní outdoorové kousky by vám neměly chybět v šatníku.

Sportovat se dá i za deště

bundy, Malý dobrodruh
Buďte trendy i na kole. Foto: www.eshop.kola-radotin.cz

Vaude Fisk je lehká softshellová bunda, ve které vám bude dobře při všech outdooových sportech. Strečový materiál odpuzující vodu zvyšuje pohodlí, umožňuje extrémní volnost v pohybu, kapuce je nastavitelná a lze ji srolovat, dvě přední kapsy na zip, stahovací šňůrka u spodního lemu a manžety lze nastavit. Windproof 80 zaručuje maximální větruvzdornost. Na Kola-radotin.cz za 2 792 Kč

Dres jako na Tour de France

Dámský cyklistický dres Specialized SL13 Jersey je natolik multifunkční, že ho můžete použít nejen na kolo. Má dlouhý rukáv a je vyroben z prodyšného a zatepleného materiálu SL Soft. Nabízí velice rychlý transport vlhkosti, pohodlné oblékání díky dlouhému zipu, dvě otevřené zadní kapsy s reflexním lemováním. Prodává Ski and Bike Centrum Radotín za 2 199 Kč.

Do lesa s elegancí

Elegantní dámský černý cyklistický dres Specialized Solid Jersey použijete na jakýkoliv outdoorový sport. Má dlouhý rukáv a je vyroben z elastické ale teplé tkaniny SL Soft, zároveň je ale velice prodyšný a dobře odvádí vlhkost od těla. Dres má tři zadní otevřené kapsy s reflexním pruhem, 3/4 zip a poutko pro sluchátka mp3. Koupíte na Kola-radotin.cz za 1 499 Kč.

Větrovka, která nic neváží

Dámská větrová bunda Vaude Air Jacket je výjimečná tím že ji lze rychle a prakticky složit do malého obalu. Ideální je při ochraně proti silnému větra. Prodává Ski and Bike Centrum Radotín za 1 192 Kč.

Termoprádlo do tepla i do zimy

Termoprádlo, Malý dobrodruh
Termoprádlo, které dokáže zahřát. Foto: www.eshop.kola-radotin.cz

Dámské funkční triko Roxy My Territory s dlouhým rukávem poskytuje maximální komfort a volnost pohybu. Má ploché švy a snadno se udržuje. Toto termoprádlo pro sportovní aktivity je vhodné jak do chladného, tak i do teplejšího počasí. Prodává Ski and Bike centrum Radotín za 510 Kč.

Triko na volný čas

Dámské funkční triko Craft AR Funk s krátkým rukávem volného střihu a s výstřihem do V z řady Active je určené pro sportovní i volnočasové aktivity. Prodává Kola-radotín.cz za 385 Kč.

Tretry do každého terénu

Dámské tretry Northwave Katana mají vynikající zapínáním se dvěma asymetrickými suchými zipy a přezku S.R.S. O kvalitní odvětrání se stará systém Air Flow a Multilayer Thermoweld. Exponované části jsou zesíleny ochranou Microinjected proti poranění při jízdě na kole v náročném terénu. Koupíte na Kola-radotin.cz za 3 060 Kč.

 

Dres s kapsami na poklady

Dámský cyklodres Sugoi s krátkým rukávem a s motivem srdce je celorozepínací a má tři zadní kapsy. Prodává Ski a Bike centrum Radotín za 1 799 Kč.

Jezdit na kole se dá i v zimě

Dlouhé cyklistické kalhoty Specialized Solid Race Bib jsou z kartáčovaného fleece materiálu Lombardia, mají silikonový lem na spodním lemu, reflexní prvky podél zadního švu a třídílnou vložka. Koupíte na kola-radotin.cz za 2 399 Kč.

Dodržujte pitný režim!

batoh, Malý dobrodruh
Pít můžete i během jízdy. Foto: www.eshop.kola-radotin.cz

Dámský batoh s pitným vakem Camelbak Aurora s dvoulitrovým rezervoárem na vodu prodává Skibi.cz za 1 394 Kč.

Kalhoty pro komfortní jízdu

Dámské zimní cyklistické kalhoty Specialized Dolci Bib Tight anatomického ženského střihu z materiálu Lombardia nabízí optimální komfort při jízdě, použitý materiál je velice pohodlný a tepelně izoluje při zachování dobré prodyšnosti. Šle jsou přizpůsobeny dámské anatomii a zvyšují tak pohodlí. Samozřejmostí jsou reflexní prvky a anatomická dámská výstelka. Prodává Ski and Bike Centrum Radotín za 2 399 Kč.

Šátek, který něco vydrží

Multifunkční šátek H.A.D. Original prodává Skibi.cz za 369 Kč.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*