Děti si často nechtějí obléknout termoprádlo zejména kvůli tomu, že nevypadá hezky a je nudné.  To ale nemusí být vždy pravda. Oblečte své děti do kvalitního, pestrého oblečení, které hřeje.

Termoprádlo, Malý dobrodruh
I termoprádlo může být zábavné. Foto: www.skibi.cz

K výbavě každého malého dobrodruha dnes patří kvalitní termoprádlo. Finská značka Reima ho však posunuje ještě dál – přizpůsobuje ho běžnému nošení v místnosti. „Prádlo venku dokonale plní funkci první vrstvy, takže je prodyšné a odvádí pot od pokožky, ovšem díky pohodlnému civilnímu střihu a elegantnímu designu v něm dítě může zůstat celý den ve školce či škole. Kromě tradičních termotrik a kalhot koupíte také funkční leginy či šatičky, které jsou velkým hitem,“ říká Magdalena Boušková ze Ski a Bike Centrum Radotín, výhradního dovozce Reimy do ČR.

Set plný barev

Set trika a kalhot z nového funkčního materiálu pro každodenní pohyb. Díky podílu bavlny je prádlo měkké na dotek, zatímco Quick-dry vlákno pomáhá odvádět vlhkost a urychluje schnutí. Aby se malým dětem snáze oblékalo, má triko na rameni patentky pro rozšíření. Prodává Skibi.cz za 1 090 Kč.

Jak na zimu?

termoprádlo, Malý dobrodruh
Modrou barvu termoprádla si zamilují hlavně kluci. Foto: www.skibi.cz

Teplé funkční spodní prádlo Lani je ideální pro aktivní děti, kterým je stále zima. Vlákno Thermolite skvěle odvádí vlhkost od pokožky a přitom příjemně hřeje. Všechny švy jsou u prádla ploché, takže nikde netlačí. Po vyprání prádlo rychle schne, což oceníte především na horách. Prodává Skibi.cz za 1 290 Kč.

Antibakteriální prádlo

Dětské speciální spodní prádlo Reima Kinsei kombinující vlastnosti přírodních materiálů, konkrétně vlny a bambusového vlákna. Díky vlně prádlo hřeje, i když je vlhké, bambus zajišťuje ochranu před bakteriemi. Vlna také lépe pohlcuje pachy oproti umělým materiálům. Bambusové vlákno spodnímu prádlu dodává lehkost, měkkost a také působí jako přírodní antibakteriální a antistatický filtr. Stejně jako vlna dobře nasává vlhkost a neutralizuje zápach. Prodává Ski a Bike centrum Radotín za 2 890 Kč.

Na parádu i na dovádění

Termoprádlo, Malý dobrodruh
Veselé termoprádlo ocení hlavně holčičky. Foto: www.skibi.cz

Protože i ve školách jsou děti aktivní stejně jako venku, potřebují funkční oblečení, které jim pohyb zpříjemní. Proto byl navržen nový speciální materiál, který díky své konstrukci a složení dobře odvádí tělesnou vlhkost a udržuje tak děti v suchu, teple a pohodlí.   Set funkčního spodního prádla Kaboom prodává Ski a Bike centrum Radotín za 1 290 Kč.

Rychle schnoucí oblečení

Spodní prádlo Cepheus je vyrobeno z rychle schnoucího vlákna Quick-dry, které je schopné rychlého transportu vlhkosti dále od těla a tím udržení příjemné tělesné teploty. Set se skládá z trika s dlouhým rukávem a z dlouhých kalhot. Triko má prodloužená záda, aby při předklonu dostatečně krylo záda a nedocházelo k prochladnutí. Všechny švy jsou u prádla ploché, aby nikde netlačily.  Prodává Skibi.cz za 820 Kč.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*