Chcete vědět, jak se miminku ve vašem bříšku daří? Vyzkoušejte novou aplikaci Baby Touch, se kterou budete mít během celého těhotenství přehled, co se ve vašem těle právě odehrává.

Aplikace BabyTouch, Malý dobrodruh
Aplikace BabyTouch vás bude provázet celým těhotenstvím. Foto: www.babytouch.cz

Období těhotenství je pro ženy často velkou neznámou. Musí si poradit se změnami ve svém těle, opustit některé návyky a připravit se na příchod přírůstku do rodiny. Tohle všechno jim usnadní mobilní aplikace BabyTouch, která každou nastávající maminku provede těhotenstvím od jejího prvního dne až k porodu.  S BabyTouch ve svém telefonu bude maminka pravidelně informována o tom, jak se plod v jednotlivých fázích vyvíjí a co se v jejím těle v té souvislosti děje, získá praktické rady a může si celé těhotenství pohodlně zaznamenávat.

Aplikaci můžete mít vždy při ruce

Aplikace BabyTouch je dostupná ve free a placené verzi pro operační systém iOS. V placené verzi nastávající maminky najdou sekce Těhotenský kalendář, Jméno dítěte, Galerie fotografií, Seznam připomínek, Jídelníček, Zdraví, Cvičení a Věci do porodnice. Těhotenský kalendář provází jednotlivými fázemi těhotenství a poskytuje praktické rady, které usnadní celých devět měsíců. V sekci Jméno dítěte je uživatelkám k dispozici široký výběr jmen pro chlapce i holčičky, takže jméno pro miminko máte vybrané hned. V Galerii fotografií si nastávající maminky mohou každý den fotit rostoucí bříško a z fotek pak udělat video, které lze sdílet dál s přáteli na sociálních sítích. V Seznamu připomínek uživatelka najde praktické tipy pro pohodlný průběh jednotlivých fází těhotenství a navíc si může nechat připomínat činnosti a aktivity, na které by neměla zapomenout, vč. lékařských prohlídek. Do Připomínek lze navíc vkládat i vlastní poznámky. Sekce Jídelníček napoví, co v těhotenství jíst a pít, a čemu se naopak v jiném stavu zcela vyhnout. Důležité informace o lécích, o tom, kdy vyhledat lékaře, i o bezpečném průběhu těhotenství jsou schované v sekci Zdraví. Nezbytnou součástí pohodového těhotenství je i cvičení. To najdou maminky ve stejnojmenné sekci, která vysvětlí, jak mají správné cviky vypadat a kterými si uleví například od bolestí zad nebo posílí pánevní dno. Těsně před porodem každá uživatelka ocení i sekci Věci do porodnice. V ní je možné si v seznamu odškrtat, jestli je sbaleno vše nutné do porodnice, na první dny po porodu, nebo na první dny doma s miminkem.

Free verze aplikace BabyTouch uživatelkám nabídne pouze sekce Těhotenský kalendář, Jméno dítěte a Galerii fotografií.  Free verze je k dispozici zcela zdarma, jednotlivá rozšíření aplikace lze dokoupit za 0,89 € nebo jako kompletní balíček za 2,69 €. Odkaz ke stažení naleznete na webu www.babytouch.cz.

One Comment

  1. Tereza says:

    Dobrý den,

    v češtině teď existuje podobná aplikace s názvem Nutrimimi. Je celá v češtině, vytvořena s předními odborníky a provádí maminky nejen celým tehotenstvím, ale i po porodu (např. záznamníček kojení, videa na procvičování pohybu dětí apod.).

    Pro Android (od verze 4.0) ke stažení: https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.nutricia.nutrimimi&hl=cs
    Pro iOS ke stažení: https://itunes.apple.com/app/id991035673

    Vřele doporučuji! Tereza

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*