Omrzelo vás už nakupování ve velkých nákupních centrech? Vadí vám překážející dav lidí, kteří by se byli schopni poprat s jinými zákazníky o opravdu výhodný kus oblečení? Vyhněte se tomuto dramatu a zajeďte si raději do Ingolstadt Village Outlet Shopping, který je pouhých 40 minut vzdálený od Mnichova.

Ingolstadt, Malý dobrodruh
Nákupy vás budou bavit, pokud kolem sebe nebudete mít vystresované lidi. Foto: CK Neckermann

Chystáte se s dětmi do Legolandu poblíž německého města Günsburg a upřímně se děsíte představy 450 km dlouhé cesty autem, při které vás děti nedočkavě každých 5 minut ostřelují otázkami:“Mami, kdy už tam budeme? Mami, jak dlouho ještě cesta bude trvat?“ Nejlepším řešením je vyjet z domova o den dříve, zajistit si nocleh přes cestovní kancelář poblíž Legolandu a udělat radost nejen dětem ale také sobě. Jen několik desítek kilometrů od Legolandu totiž stojí Ingolstadt Village Outlet Shopping, ráj pro všechny ženy či maminky, milující nákupy.

Vesnička pro shopoholiky

V samém srdci Bavorska, 40 min. jízdy z Mnichova, 50 min. jízdy z Norimberka a cca 30 min. cesty autem z Legolandu najdete to správné místo na odpočinek pro děti, ale hlavně pro sebe. Na okraji města Ingolstadt ve stylu staré továrny z červených cihel narazíte na městečko, nebo lépe vesničku plnou obchodů a butiků, Ingolstadt Village Outlet Shopping. Tuto ojedinělou vesničku provozuje společnost Value Retail, jež po celé Evropě (v Londýně, Miláně, Dublinu, Barceloně, Paříži či Bruselu…) provozuje podobná „mini městečka“.

Žádné nákupní centrum, ale malebné obchůdky

V Ingolstadt Village Outlet Shopping vás už na první pohled zaujme úžasná nákupní atmosféra, žádný stres, honička či lidi s plnými nákupními košíky. Poklidné uličky plné laviček s pohodlnými barevnými polštáři a sezonní výzdobou, restaurace a bary s vynikající kávou a zákusky vás utvrdí v tom, že opravdu nejste v obyčejném nákupním centru. Do Německa na nákupy jezdí řada lidí, ale jen těžko někde najdete na jednom místě více jak 110 butiků a obchodů tak zvučných jmen jako Calvin Klein, Versace, Lacoste, Gant, Valentino, Hugo Boss, Levis, Guess a další. Nemusíte se však bát cen, protože každý z butiků má na své zboží slevy až 75%, což unese peněženka každé z nás žen, které chtěly udělat dětem radost výletem do Legolandu. Také já jsem neodolala a pár značkových kousků oblečení jsem si do svého šatníku pořídila a za opravdu velmi příznivé ceny.

Slevové balíčky pro fajnšmekry

Kromě již zmíněných butiků s dámským oblečením, najdete v Ingolstadt Village Outlet Shopping také obchody s kosmetikou, dětským a pánským oblečením, sportovními pomůckami či obchody s domácími potřebami. Kdo si chce nákupů užít ještě více, může si zakoupit na hlavní recepci speciální slevové balíčky. Z Mnichova jezdí do Ingolstadt Village Outlet Shopping speciální autobus za 15 EUR pro dospělé a děti do 16 let mají dopravu zdarma. Také pro skupiny organizuje vedení nákupního centra speciální akce a možnost jedinečných nákupních zážitků.

Děti rozhodně překážet nebudou

Když jsem parkovala na obrovském parkovišti před Ingolstadt Village Outlet Shopping, trošku jsem váhala, co tu ale budou dělat děti? Nebudou se nudit, mezitím co si budu plnit svůj nákupní sen? Obavy jsem rychle zažehnala, když jsem našla obrovské dětské hřiště s velmi zajímavými atrakcemi. Když je hřiště omrzelo, došli jsme si společně na italskou zmrzlinu a s příjemnou náladou nás všech jsme poté pokračovali dál, směrem do Legolandu.

Text: Radana Košinová

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*