Chcete si vyjet se svou rodinou i kamarády na hory, ale bojíte si s sebou vzít své staré lyže a na nové zrovna nemáte? Ubraňte se ponížení a lyže si raději půjčte. Nejen, že toto řešení nezatíží vaše peněženky, ale také jistě před kamarády zazáříte na správně seřízených lyžích.

Lyžování, Malý dobrodruh
Půjčené lyže jsou vždy správně seřízené. Foto: www.skiservis.cz

„V půjčovně dostanete lyže vždy servisované a seřízené a nemusíte se tak o nic starat,“ říká Zuzana Pincová z půjčovny lyží pražského Ski a Bike Centra Radotín, „Navíc můžete vyzkoušet pokaždé jiný model či značku a snadno najdete lyže, které vám budou optimálně vyhovovat,“ dodává.

Rozdíl oproti minulosti je také v tom, že kvalitní půjčovny dnes již nenabízejí staré a silně opotřebované modely. V jejich nabídce obvykle najdete průřez aktuálními kolekcemi předních výrobců od rekreačních lyží po závodní top modely.

„Mnoho lyžařů využívá také služby celosezónního půjčení,“ říká Pincová, „Jeho největší výhodou je cena a také to, že máte lyže nebo rovnou celou výbavu po celou zimu kdykoliv k dispozici.“

Lyže pro děti i dospělé

Půjčovna lyží Ski a Bike Centra Radotín nabízí celosezónní půjčení dospělým i dětem. U dětí navíc mohou klienti využít jednou za zimu možnost bezplatné výměny lyží a bot za větší, pokud dítě z půjčeného materiálu vyroste.

„Celosezónní půjčení trvá do 10. dubna a nabízíme ho už od září, kdy je také cenově nejvýhodnější, takže případní zájemci by si měli pospíšit, dokud je z čeho vybírat,“ upozorňuje Pincová.

Výrazným trendem v půjčování lyží spíše v městských půjčovnách. „Souvisí to jednak s výrazně nižší cenou a dále s tím, že lyžaři mají již před odjezdem na hory lyže zajištěné a nemusejí se bát, že na horách už budou lyže vypůjčovány,“ vysvětluje Pincová, „To se může snadno stát zejména v exponovaných termínech, jako jsou například vánoční nebo jarní prázdniny.

Ski a Bike Centrum Radotín je specializovaná prodejna pro lyžování a cyklistiku. Od roku 1988 nabízí prémiové značky sportovního vybavení a oblečení. Provozuje i špičkový lyžařský a cyklistický servis, test centrum a půjčovnu lyžařského vybavení. Více na www.skiservis.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*