Mnoho rodičů se bojí se svými dětmi vydat na dovolenou do Asie, ale proč? Že by se báli té vzdálené cesty? Asie má co nabídnout i dětem, které budou z velkého dobrodružství jistě nadšené. 

Bulharsko, Turecko, Recko, Malý dobrodruh
Exotická dovolená je skvělá i pro děti. Foto: www.dreamstime.com

„Nové zájezdy pro rodiny s dětmi mají speciálně upravený program a snížené tempo, aby si je mohly užít i děti ve věku od 6 do 12 let. Naším cílem je také zapojit malé cestovatele do tvorby průběhu cesty. Věřím, že možnost aktivně se podílet na její podobě ocení a stanou se plnohodnotnými účastníky zájezdu,“ říká k novince v katalogu RNDr. Miloš Podpěra, ředitel China Tours. V rámci programu nazvaného Rodinná poznávací exotika se mohou dospělí s dětmi vypravit například na Srí Lanku, do Indie či Nepálu, rozšíření nabídky o další země na sebe nenechá dlouho čekat.

Cesta za asijskými vůněmi

China Tours zákazníkům v novém katalogu nabídne kromě cest do téměř celé Asie také oblíbené gurmánské zájezdy, programy na míru, jako jsou například pobyty v ájurvédském centru na Srí Lance nebo cesta luxusním indickým vlakem ve stylu proslulého Orient expresu. Jedinečnou možnost netradičního prožití Vánoc či Nového roku poskytnou ke konci roku zájezdy na Srí Lanku, do jižní Indie, Nepálu, Vietnamu, Malajsie a na Filipíny. Součástí nabídky pro sezónu 2015/2016 jsou také luxusní doplňky určené například pro milovníky golfu či závodů Formule 1, kteří se mohou vydat na Velkou cenu Malajsie či Singapuru.

Do sezóny 2015/16 vstupuje China Tours také s novými webovými stránkami, které nyní nabízejí intuitivnější ovládání, lepší přehlednost a větší množství informací.

Více informací na www.chinatours.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*