Utečte před dětmi do malebného hotýlku, kde si můžete od vašich zlobivých dětiček odpočinout a načerpat síly do dalších dnů. Skvělé jídlo, dlouhé procházky a čas jen na sebe byste si určitě měli dopřát. Pokud neseženete hlídání, pak si děti můžete vzít s sebou.

Frankův Dvůr, Malý dobrodruh
Vycházky v přírodě a dobré jídlo si vychutnáte ve Frankově Dvoře. Foto: www.frankuv-dvur.cz

Dovolená na Frankově dvoře nabízí znovu pocítit nostalgii dětských prázdnin, selských stavení a vůně sena. Současně však poskytuje maximální komfort čtyřhvězdičkového hotelu – bazén, wellness, špičkový servis a vynikající, v okolí vyhlášenou, restauraci.

Užijte si soukromí

Hotel poskytuje ideální ubytování jak pro rodiny s dětmi, tak pro dvojice. Apartmán se dvěma ložnicemi je skvělým řešením pro rodinu s dětmi, protože poskytuje dostatek soukromí jak rodičům, tak dětem. Hotel je známý svým „baby friendly“ přístupem a na vaše přání vám personál rád zařídí dětskou postýlku či vaničku na pokoj. V dvoulůžkovém pokoji mohou trávit romantickou dovolenou zamilované dvojice, například s pobytovým romantickým balíčkem. Zkrátka nepřijdou ani dámy na „dámské jízdě“, pro které je připraven speciální balíček.

Jídlo pro děti i rodiče

V hotelové restauraci si přijde na své každý gurmán! Restaurace v hotelu Frankův dvůr je vyhlášená široko daleko a hoteloví hosté tvoří jen část její klientely. Samozřejmostí je nabídka dětských jídel a veškerého servisu pro malé návštěvníky (dětská židlička aj.)

Sportem se zabavíte a děti přímo unavíte

V okolí Frankova dvora je velká možnost sportovního vyžití. Okolní terén je ideální pro cykloturistiku (kola vám ochotně zapůjčí hotelový personál), pěší turistiku a v blízkosti hotelu je možné domluvit vyjížďky na koních. Okolní lesy jsou ideálním cílem houbařů. V areálu je k dispozici stolní tenis, minigolf, badminton a hřiště pro nejmenší. Hotel je také „dog friendly“, bez obav tedy můžete přijet i se svými domácími mazlíčky, jejich pobyt je bez poplatku.

Rodinné výlety

V dosahu Frankova dvora se nachází spousta zajímavých míst pro rodinný výlet. K návštěvě láká nedaleký Jindřichův Hradec, kde můžete navštívit známý zámek. Město nabízí také aquapark nebo výlet úzkokolejkou do České Kanady. Vyplatí se i cesta na zámek Červená lhota, známý z českých pohádek.

Více na www.frankuv-dvur.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*