Taky se vám stává, že se vaše dítě při stavění sněhuláka nastydne? Pořiďte vašemu potomkovi bundu nebo overal, ve kterém se může klidně válet ve sněhu a nic se mu nestane.

kombinéza, Malý dobrodruh
Overal může být i skvělým a hlavně užitečný dárkem k Vánocům. Foto: www.skibi.cz

Kiddo je unikátní tím, že v sobě kombinuje dva různé materiály. „Jeden je vysoce oděruodolný a proto se používá na namáhané partie – kalhoty, zadní díl overalu od pasu dolů, kolena, vnitřní manžety rukávů, zadní část bundy od pasu dolu. Tento materiál je také vysoce nepromokavý a přitom dobře dýchá. U částí oblečení z tohoto materiálu se podlepují všechny švy. Druhý je jemný a lze ho potisknout. Má nižší vodní sloupec, prodyšnost i oděruodolnost. Používá se na méně namáhané části oděvu a u těchto částí oděvu se podlepují jen exponované švy. Spojením těchto dvou materiálů dostáváme velice kvalitní a funkční celek za velmi přijatelnou cenu,“ vysvětluje Kateřina Princová ze Ski a Bike Centrum Radotín, výhradního dovozce Reimy i Kidda do České republiky.

Overal Philomena

Zimní overal Reima Philomena v sobě spojuje výkon a hravost. Nepotištěné části overalu jsou totiž z vysoce funkčního materiálu, který velmi dobře odolává oděru a opotřebení. Zároveň je vysoce nepromokavý a dobře prodyšný. Pro zvýšení bezpečnosti dětí v zimním období má overal širší reflexní pruhy na nohavicích a pravém rukávu a také mnoho menších reflexních prvků a detailů. Největší vychytávkou overalu jsou vnitřní kšandy, takže když přijdete do hospody, nasadíte dítěti kšandy a už nemusíte řešit, kam s hořejškem overalu. Prodává Skibi.cz za 2 999 Kč.

Zimní bunda Brachium Reima Kiddo

Zimní bunda Brachium se skvěle hodí jak na lyžování, tak i na běžné nošení po městě. Bunda má více reflexních prvků, jako je například široký reflexní lem na kapuci anebo reflexní pruhy na rukávech. Vnitřní strana rukávů a oblast beder a níže je z vysoce oděruodolného materiálu, který se jen tak neprodře. Uvnitř bundy jsou praktické kšandy, pro zavěšení bundy během toho co je rozepnutá. Dítě ji tak může nosit na zádech jako batůžek. Prodává Skibi.cz za 2 799 Kč.

Zimní set Reima Kiddo Sterope

Set Sterope je spojení vysoce oděruodolných a nepromokavých kalhot s bundou s veselým potiskem a zvýšeným počtem reflexních prvků. Set je určen pro aktivní děti jak na lyže, tak i do přírody a na městské sáňkovací kopce. Bunda má uvnitř praktické kšandy, takže si děti můžou nést rozepnutou bundu jako batůžek. Kalhoty mají v nohavicích protisněhové návleky a také mají odepínací kšandy. Prodává Skibi.cz za 3 980 Kč.

Více na www.skibi.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*