Opička Lola se těší na všechny malé milovníky diskotéky. Po zábavném tanci mohou děti protáhnout svá těla v teplém bazénu. Pokud nevíte co v pátek 23. ledna od 15 do 18 hodin dělat, pak se vydejte do  Baby Clubu Juklík na Praze 5.

Monkey gym, Malý dobrodruh
Seznamte se s opičkou Lolou. Foto: monkeysgym.cz

Seznamte své dítko s vodou zábavnou formou! Na volném hodinovém plavání vám budou 23. ledna od 15 do 18 hodin k dispozici všechny hračky a pomůcky, které se používají při pravidelné výuce.

Voda v bazénu je teplá a maminky jistě ocení i celkové prostředí klubu, kde považují za samozřejmost nočníky, přebalovací prostory, klidnější prostor na kojení, zvýšené hygienické opatření a milý personál, který je na pobyt malých dětí zvyklý. Po koupání můžete své drobotině dopřát odpočinek v prostorné a dobře vybavené herně anebo se můžete od 16 hodin vydat na padesátiminutovou veselou diskotéku s opičkou Lolou z Monkey’s Gym, speciálního cvičení pro děti podle jejich psychomotorického vývoje. Vaše ratolesti se vyřádí pod dohledem lektorů a zatancují si na známé dětské písničky.

Počet míst je omezen, rezervace je proto nezbytná! Volné hodinové plavání si rezervujte na telefonním čísle 251 610 441, místo na diskotéku on-line na a www.monkeysgym.cz, info@monkeysgym.cz.
Více na www.juklik.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*