malování, Malý dobrodruh
Děti si zaslouží dárky za svou snahu. Foto: www.amaze.cz

Pololetní vysvědčení se blíží. Víte, jak správně ocenit snahu svých dětí? Zkuste je překvapit výletem do aquaparku, stylovým oblečením, zábavnými kurzy a jinými dárky, které děti budou motivovat ještě k lepším výsledkům. 

Dovádění v termálním aquaparku

Tohle je dárek pro jedničkáře a tak trochu i jejich zasloužilé rodiče. Termální lázně a hotel Larimar, to je totiž splněný sen pro všechny. Ve velkých termálech čekají na děti i puberťáky vnitřní i venkovní bazény s různou teplotou vody a všechny možné vodní atrakce od divoké řeky, přes tobogán až po bazén s vlnobitím. Pro malé sourozence jsou zase určena brouzdaliště se zvířecími skluzavkami. Rodiče si odpočinou v bazénech s masážními tryskami a podvodní hudbou, na nejrůznějších masážích nebo třeba v meditační krystalové síni. Navíc tady pořádají pravidelně kurzy tance, zdravého vaření, degustace vín nebo třeba kurzy kvalitního spánku… Více na www.larimarhotel.at.

Odměna pro malé cestovatele

Otevřete si stránky eurolines.cz a nechejte své dítě, ať si samo vybere, do jaké destinace v Evropě chce vyrazit. Na webu tohoto autobusového dopravce navíc najdete tipy na zajímavé výstavy, festivaly, sportovní aktivity, nejrůznějších akce, ale také například dění v těch nejlepších zoologických zahradách v Evropě. A pozor, pokud je vaše dítko autosedačkou povinné, nemusíte se bát. Autobusové linky Eurolines Business Class jsou vybavené speciálními dětskými sedačkami Kidybus, které byly speciálně vyvinuty pro autobusy. Jsou v souladu s Evropskými pravidly pro bezpečnou přepravu dětí, mají pětibodový bezpečnostní systém, nastavitelný ramenní i bederní pás, hrudní klipsnu, popruh připevnitelný k sedáku a snímatelné potahy pro maximální hygienu. Více na www.eurolines.cz.

Lyžařská škola za odměnu

Lyžování, Malý dobrodruh
Děti se učí lyžovat opravdu rychle. Foto: www.nebespan.cz

Zábavný pohyb na svahu pro děti a odpočinek pro rodiče, to je jistě ideální odměna za celoroční snažení se o co nejlepší známky. Netradiční lyžařskou školu mají v Nebespánu v Kašperských Horách. Děti se mohou přihlásit na klasické sjezdování anebo taky na snowboarding, a to velice zábavnou formou, protože se o ně postarají zkušení instruktoři-animátoři. Výuka probíhá all inclusive, což znamená, že vám tady děti odvezou na svah a zpět, dostanou svačinku, jejich pohodlí zajistí vyhřívaná klubovna a vy si zatím odpočinete a načerpáte síly – třeba při wellness procedurách, na terapii tancem nebo při pojídání šumavských specialit. Více na www.nebespan.cz.

Kurz fotografování pro budoucí umělce

Podlehlo vaše pubertální dítko kouzlu fotografování? Nebo dokonce dostalo nový fotoaparát pod stromeček? Pak mu tenhle dárek jistě udělá velkou radost! Na kurzu fotografování s Janem Rybářem, vítězem Czech Press Photo, se totiž naučí fotografovat doslova za jediný den. O oblíbenosti kurzu svědčí to, že nepřetržitě běží už tři roky a prošly jím stovky lidí. Je jedno, zda jste začátečník či už nadšený fotograf. Tento fotokurz je unikátní tím, že vás nikdo nebude nutit zabývat se hodiny a hodiny technikou a funkcemi fotoaparátu, tady se především fotí! Více na www.amaze.cz.

Plavání za jedničky

Pyšní se vaše děti samými jedničkami? Vezměte je 8. února 2015 za odměnu na zábavné plavání a cvičení do Baby Clubu Juklík na Praze 5. V bazénu vás čeká teploučká voda, spousta zábavných hraček a pomůcek a ti, kdo se prokážou vysvědčením se samými jedničkami, jejich rodiče i sourozenci, mají vstup do bazénu i tělocvičny zdarma! Ve speciální moderní tělocvičně Monkey´s Gym, navržené jen pro děti, si můžete zacvičit a vyzkoušet všechno sportovní náčiní. Společně si ještě můžete odpočinout ve skvěle vybavené herně a u dobrého kafe. Počet míst je omezen, rezervace je nezbytná! Více na www.juklik.cz a www.monkeysgym.cz.

Podpořte fantazii svého malého umělce

Voucher na kurzy malování trochu jinak udělají radost všem neposedným dětem s bujnou fantazií. Na hodinách netradičního kurzu malování Za zrcadlem je lektor součástí dětského světa i fantazie. Vaše ratolesti se hned stanou malíři, vyzkoušejí si nejrůznější techniky, maluje se tady na zemi, rukama, poslepu a hlavně společně. Malování touto formou jim pomůže rozvinout kreativitu i podpořit sebevědomí, protože tady je všechno správně. Více na www.zazrcadlem.cz.

Pro sladké sny

cestovní polštář, Malý dobrodruh
Cestovat můžete i pohodlně. Foto: www.4camping.cz

Dětský cestovní podhlavník Acron je roztomilý a měkký podhlavník ve tvaru žirafy, berušky nebo tučňáka. Je plněn polyesterovými kuličkami, které působí relaxačně a pohodlně a koupíte ho na 4camping.cz za 299 Kč.

Kalhoty pro trampy

Nepromokavé kalhoty s džínovým vzorem Shab se skvěle hodí jak do města, tak i do přírody. Díky kvalitní membráně a podlepeným švům kalhoty jen tak nepromoknou a také neprofouknou. Prodává Skibi.cz za 1 940 Kč.

Mikina pro ty, co se rádi strojí

mikina, Malý dobrodruh
Mikina Najum pro chladné dny. Foto: www.reima.com

Celopotištěná mikina z pleteného fleecu Najum, který na první pohled vypadá jako klasický svetr. Mikina krásně odvádí vlhkost od těla a udržuje příjemné komfortní teplo. Prodává Skibi.cz za 1 099 Kč.

Stylová svačina

Dětský box na svačinu nebo oběd LittleLife Animal Lunch Pack s motivem včelky nebo želvy využije vaše dítě na výletech, ve školce i na pikniku. Uvnitř boxu je síťovaná kapsa na příbor či chladicí vložku. Box má velké ucho a na zadní straně štítek k vepsání adresy. Prodává Skibi.cz za 349 Kč.

Profesionálním cyklistou už od dětství

Dětské kolo Specialized Hotrock 20 Coaster je určeno všem malým cyklistům od 6 do 9 let věku. Kolo vyniká nízkou hmotností, a to díky kvalitnímu rámu z hliníkové slitiny. Prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 5 999 Kč.

Vydejte se na expedici s pořádnou výbavou

Dětský batoh Vaude Puck s vodotěsným dnem představuje ideální výbavu na expedice pro malé badatele. Zajímavé funkční detaily (jako např. lupa) se hodí nejenom do lesa. Batoh má pod víkem prostor pro větrovku, dvě síťové vnější kapsy, hrudní a bederní pás, výstup pro hydratační systém, reflexní prvky a lupu. Objem 10 l. Prodává Skibi.cz za 949 Kč.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*