Chcete se cítit jako ve Francii? Vydejte se do Kašperských Hor, kde v restauraci a kavárně Nebespán budou probíhat francouzské večery plné dobrého jídla, pití a kvalitní hudby v podání výborné šansoniérky Evy Kriz a jedinečného pianisty Milana Dvořáka v hudebním pásmu Zlatá éra francouzského šansonu. Dny francouzské kultury budou probíhat o víkendu 14. a 15. března 2015.

šansony eva kriz, Malý dobrodruh
Vychutnejte si pravou francouzskou večeři. Foto: www.nebespan.cz

Celý hudební večer je inspirován návštěvou známé kavárny „Les Deux Magots“ v pařížské Latinské čtvrti, kde se scházely v 50. a 60. letech minulého století největší osobnosti francouzské kulturní scény i francouzského šansonu jakými byli Montand, Aznavour, Gréco, Piaf nebo Bécaud.  Zážitek z krásných písní jistě podtrhne i prostředí  Nebespánu, které je inspirováno právě francouzskými kavárnami. Paní Eva Kriz s Milanem Dvořákem vystupují pro velký úspěch v Nebespánu již potřetí. Přijďte si užít atmosféru jako v pravé pařížské kavárně, hudební zážitek je zcela zdarma!

Více informací najdete na http://nebespan.cz/vecer-s-francouzskymi-sansony/

Více o Evě Kriz: http://www.kriz-lifkova.cz/

Není problém se zde také ubytovat, dopřát si relaxační víkend s cvičením, krásně vybavenou hernou pro děti, zahradou či lyžařskou školkou a personál vám rád doporučí, kam v okolí na výlet.

Více na www.nebespan.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*