Velikonoce má spousta lidí spojených s vajíčky, ale i čokoládou. Pokud pojídání tohoto afrodiziaka přímo milujete, pak na nic nečekejte a vydejte se do Nebespánu v Kašperských horách. Velikonoční program bude letos hodně zaměřený na čokoládu. 

cafe nebespan, Malý dobrodruh
Nebespán se o Velikonocích promění v čokoládový ráj. Foto: www.nebespan.cz

K Velikonocím patří neodmyslitelně čokoláda. V Nebespánu v Kašperských Horách si přijdou na své milovníci té nejkvalitnější, protože tady budou o velikonočním víkendu párovat luxusní čokoládu Lindt s vynikající kávou.

„Každé dítě od nás dostane sladké překvapení a na velikonoční pondělí se budou v zahradě hledat velikonoční vajíčka. Budeme péct a zdobit sušenky a vyrábět velikonoční dekorace,“ říká Sabina Kmecová z Nebespán café & apartments v Kašperských Horách.

Ti, kdo rádi pečou, se mohou zapojit do soutěže o nejhezčí velikonoční muffin. Stačí, když svůj výtvor přinesete do  Nebespánu v jeho otevírací době od 1. do 5. dubna. Muffiny budou vystavené v prosklené chlazené vitríně a hodnotit je budou hosté kavárny přidělením 3, 2 a 1 bodu třem nejhezčím muffinům. Výherce získá dárkový voucher v hodnotě 1 000 Kč a zároveň vylosuje ze všech zúčastněných hodnotitelů jednoho, který získá stejnou cenu. Podrobnosti jsou na www.nebespan.cz

A na co se mohou těšit mlsné jazýčky? Na velikonočním menu v Nebespánu najdete například králičí terinku s brusinkovou omáčkou nebo jehněčí kýtu na česneku s jarními divokými bylinkami a domácími bramborovými noky.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*