Monkeysgym, Malý dobrodruh
Lekce unikátního cvičení pro děti. Foto: www.monkeysgym.cz

Lekce unikátního cvičení pro děti  zdarma nabízejí v pátek 4. září 2015 v pražském Baby Clubu Juklík, kde najdete – kromě bazénu s příjemně teplou vodou a spoustou atrakcí – tělocvičnu Monkey´s Gym navrženou speciálně pro děti. V rámci Dnů otevřených dvěří si vaše ratolesti užijí spoustu zábavy na  cvičení pod dohledem zkušených instruktorů, či se spolu můžete vydat na hodinu volného plavání. Děti mohou také celé odpoledne dovádět na sportovištích na prostorné zahradě, zatímco rodiče si odpočinou při dobré kávě. Každého malého sportovce čeká odměna!

– Od 14 do 18 hodin si můžete vyzkoušet 30 minutovou lekci unikátní metody Monkey´s Gym pod vedením lektorů, a to zcela zdarma. Rezervace na info@monkeysgym.cz nebo na www.monkeysgym.cz.

– Od 14 do 18 hodin si můžete zajít na hodinu volného plavání a k dispozici vám bude celý bazén i všechny pomůcky Baby Clubu Juklík. Cena za osobu, která půjde do vody je 150 Kč (pokud od září chodíte na pravidelené kurzy plavání do Juklíku je cena 100 Kč za osobu). Rezervace na telefonu 251 610 441.

– Bez předchozího objednání budou celé odpoledne a zdarma probíhat aktivity na sportovních stanovištích na zahradě Juklíku, kde najdou děti spoustu atrakcí a rodiče příjemné posezení. Na všechny malé sportovce čeká na závěr malá odměna.

Pořadatelé předpokládají o akci opět velký zájem, proto si v případě zájmu své místo co nejdříve rezervujte.  Adresa: BABY CLUB JUKLÍK a MONKEY’S GYM, U Jezera 34, Praha 5, www.juklik.cz, www.monkeysgym.cz

Juklík, Malý dobrodruh
Plavání dětí. Foto: www.juklik.cz

Seznamte své dítko s vodou zábavnou formou! Na volném hodinovém plavání vám budou k dispozici všechny hračky a pomůcky, které se používají při pravidelné výuce. Voda v bazénu je teplá a maminky jistě ocení i celkové prostředí klubu, kde považují za samozřejmost nočníky, přebalovací prostory, klidnější prostor na kojení, zvýšené hygienické opatření a milý personál, který je na pobyt malých dětí zvyklý.  „Pro děti jsme připravili příjemně teplý bazén plný balonků, hraček, destiček, kachniček i rybiček a mohou si tak užít volné plavání a hrátky ve vodě na neorganizované lekci,“ říká jedna z organizátorek akce Štěpánka Štrougalová s tím, že koupáním to však zdaleka nekončí!

Tělocvična Monkey´s Gym je ušita na míru dětem, cvičí a baví se v ní jen ty, pro aktivity dospělých není využívána, jako je tomu kdekoliv jinde. Vybavení je vyrobeno speciálně pro děti, ať už se jedná o kladiny, bradla, žebřiny, trampolíny, barevné a měkké cvičební prvky nebo horolezeckou stěnu.  Cvičit tady mohou děti už od 6 měsíců do 7 let a kurzy se konají denně od 9 do 19 hodin. „Tato časová flexibilita je v Česku netradiční.  Rodiče si mohou vybrat z mnoha lekcí cvičení pro každou věkovou kategorii v průběhu týdne a není problém s náhradou hodin, ani s tím, že by jim ostatní děti „utekly“. Metodika cvičení respektuje správný psychomotorický vývoj dětí, nechybí hry s míčem, dovednostní aktivity, cviky na nářadí. Prostředí je pozitivní a nesoutěživé, jsme tu hlavně proto, aby děti pohyb bavil,“ říká autorka projektu Monkey´s Gym Kristýna Přibylová.

Tip pro maminky: Tělocvičny Monkey´s Gym mají dvě pobočky, v Juklíku a na Harfě. Obě jsou prosklené, rodiče mohou sledovat průběh hodiny i to, jaké pokroky jejich ratolest dělá (od 2,5 let tady děti mohou cvičit bez rodičů), zároveň však mohou využít času na práci, četbu, cokoliv, na co jim normálně čas nezbývá. K dispozici je dětský koutek a café bar, takže se tady nenudí ani mladší sourozenci (ty ostatně můžete vzít na speciální společné sourozenecké lekce).  Monkey´s Gym nyní pořádají otevřené hodiny, na které se nemusíte registrovat a o víkendech si zde můžete objednat tématické narozeninové oslavy, které budou bavit děti i dospělé!

Více informací na www.juklik.czwww.monkeysgym.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*