Hon na velikonoční vajíčka aneb velký zaječí rej

Již sedmý ročník skvělé velikonoční akce plné her, soutěží  a unikátního zaječího karnevalu vypukne 26. března v lanovém centrum Jungle Park v Brně Pisárkách, které akci pořádá s s městskou částí Brno-střed a Lesy města Brna.

Hon na velikonoční vajíčka, Malý dobrodruh
Zajímavá akce pro děti se uskuteční v Brně. Foto: www.junglepark.cz

Hon na velikonoční vajíčka spojený se zaječím karnevalem se uskuteční v sobotu 26. března od 10.00 hodin v parku u Pavilonu Anthropos. Děti i rodiče se mohou na hry a soutěže s velikonoční tematikou, pletení pomlázek, malování na obličej či tvoření velikonočních vajíček.

Jungle Park ukryje 4500 vajíček

Následovat bude tradiční Hon na velikonoční vajíčka, při němž budou děti rozděleny do tří věkových kategorií a budou hledat úctyhodných 4500 kusů vajíček poschovávaných v lese. Mezi ukrytými vajíčky budou také tři “zlatá“ vajíčka, na jejichž nálezce čeká živý králíček a křeček s kompletní pečovatelskou výbavou!

DSC_3116 – kopie
Krásné ceny získají také nejhezčí karnevaloví zajíčci. Foto: www.junglepark.cz

Těsně před zahájením honu v 11.30 hodin proběhne losování o permanentky do lanového centra pro rok 2016 a také vyhlášení deseti nejlépe maskovaných zajíčků či jiných jarních zvířátek, kteří si odnesou  marcipánové  velikonoční dorty. Nebude chybět ani oblíbená soutěž o nejdelší hod vejcem.

A pozor: V den akce mohou všechny děti účastnící se honu navštívit lanové centrum za poloviční cenu (10:00 – 18:00 hodin).

Z předem registrovaných dětí bude vylosován jeden, který vyhrává noc v TREEHOUSE Babí Lom v Lelekovicích u Brna (více na www.lesymb.cz).

Registrace a další informace o akci naleznete na www.junglepark.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*