Batoh, Malý dobrodruh
I do přírody můžete vyrazit oblečená podle poslední módy. Foto: www.4camping.cz

Výpravy do přírody budou ještě příjemnější, pokud vyrazíte v oblečení, které je nejen funkční, ale i krásné a elegantní. Poslední módní trendy se samozřejmě týkají i turistických doplňků. Přinášíme žhavé outdoorové novinky.

Módní membránová bunda Atropa je prémiovým produktem z dílny české firmy Rejoice. Díky svým vlastnostem vás dokonale ochrání i v nepříznivých povětrnostních podmínkách. Bunda je příjemně prodyšná a zároveň nepromokavá. K tomu přispívají i voděodolné zipy, podlepené švy a také svrchní úprava materiálu DWR. Ta navíc zabraňuje ulpívání nečistot, takže se můžete těšit na snadnou údržbu. Koupíte na www.4camping.cz za 3 299 Kč.

Elegantní softshellové kalhoty Motion od českého výrobce Trimm perfektně padnou a zároveň poskytují výbornou ochranu před nepřízní počasí. Díky praktickému střihu a použitým technologiím se skvěle hodí téměř pro všechny volnočasové aktivity. Na www.4camping.cz lze tyto kalhoty pořídit za 1 657 Kč.

Funkční tričko, Malý dobrodruh
Tričko Rejoice Gentiana. Foto: www.4camping.cz

Tričko Rejoice Gentiana užijete do města i do přírody a potěší vás nejen vysokou kvalitou materiálu, ale rovněž jeho zpracováním. Outdoorové nadšence zřejmě nepřekvapí ani množství vkusných a stylových potisků, v nichž se tričko nabízí, a které jsou pro značku Rejoice, vyrábějící v Čechách, tak typické. Koupíte na www.4camping.cz za 389 Kč.

Celoroční dámská mikina Ralen Husky se jistě zařadí mezi oblíbené kousky vašeho šatníku. Můžete ji obléknout stejně tak na procházku do města, jako na výlet do přírody. Získá si vás jednoduchým a přitom atraktivním designem, který ještě podtrhují důmyslně propracované detaily. Perfektní dárek pro aktivní ženy. Prodává www.4camping.cz za 1 350 Kč.

Elegantní sportovní čepice Relax Bar padne jako ulitá, nadělá spoustu parády a navíc zahřeje. Na www.4camping.cz si ji můžete opatřit za 299 Kč.

Ultralehký batoh pro ženy Osprey Verve 5 je speciálně přizpůsobený dámské anatomii, takže ho na zádech téměř neucítíte. Jako věrný přítel vás bude doprovázet při kratších výletech, cyklistice nebo běhu. Batoh je vybaven i hydrovakem pro snazší dodržování pitného režimu během sportovních aktivit. Prodává www.4camping.cz za 1 367 Kč.

Multifunkční lahev Nalgene Multidrink se hodí pro širokou škálu aktivit počínaje povinnou školní docházkou a konče vysokohorskou turistikou. Lahev s objemem 750 ml je osazena širokým hrdlem s uzávěrem o průměru 28 mm a speciálním výklopným pítkem pro snadnější manipulaci za ztížených podmínek. Koupíte na www.4camping.cz za 261 Kč.

Designové sportovní brýle RG 4110 od italské značky SH+ zaujmou na první pohled atraktivním vzhledem a vzápětí potěší také precizním dílenským zpracováním, úpravou proti zamlžování čoček i nastavitelnou nosní spojkou. Prodávají se v sadě se třemi zorníky, různě zabarvenými podle propustnosti světla (kategorie: 0, 2 a 3). Na www.4camping.cz je pořídíte za 690 Kč.

Praktická čelovka Beal L80 nabízí vysoký stupeň krytí proti vodě IPX6, proto vás nezklame ani za špatných klimatických podmínek. I při plném výkonu je schopna svítit velmi dlouhou dobu, takže poskytuje skvělý kompromis výkonu a životností baterií. Prodává www.4camping.cz za 657 Kč.

Kapesní dámský nůž Opinel
I ženy by měly mít v kapse nůž. Foto: www.4camping.cz

Kapesní dámský nůž Opinel sklízí zasloužený obdiv, protože je stylový, umožňuje bezpečnou manipulaci a kromě všech důležitých vlastností si zachovává i tradiční design a nepřehlédnutelnou eleganci. Ergonomický tvar skvěle padne do ženské ruky, navíc můžete vybírat hned z několika barevných odstínů. Na www.4camping.cz je k mání za 281 Kč.

Zdroj informací: www.4camping.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*