houpací síť, Malý dobrodruh
Houpací síť Hamaka Double. Foto: www.4camping.cz

Pokud už se chystáte na první výlety do přírody a chcete si je užít se vší parádou, nechte se inspirovat několika skutečně vychytanými a stylovými kousky, s nimiž se i piknik v přírodě promění v nezapomenutelnou hostinu!

1. Stylová kulatá pikniková deka Easy camp round Picnic Rug se výborně hodí pro venkovní použití na piknik čí táboření. Lze ji snadno sbalit do malého balíčku jako tašku. Koupíte na www.4camping.cz za 392 Kč. Pokud však hledáte piknikovou deku pro celou rodinu, pořiďte si obdélníkovou deku Easy camp Picnic Rug. Skvěle se hodí na výlety, kempování i pikniky v přírodě. Je dvouvrstvá, vyrobená z PVC s hliníkovou vrstvou na spodní straně pro dokonalou izolaci. Koupíte na www.4camping.cz za 494 Kč.

2. Skládací košík Outwell Folding Basket Stripe lze snadno zasunout do jakékoliv skříňky. Hodí se pro skladování potravin, nádobí, oblečení nebo třeba drobných doplňků. Prodává www.4camping.cz za 636 Kč.

3. Piknikový hrníček Collaps Mug vám umožní dopřát si dobrou kávu i v přírodě. Je odolný proti rozbití, snadno se čistí a otevře se i složí během několika sekund. Lze v něm servírovat studené i teplé nápoje. Koupíte na www.4camping.cz za 593 Kč.

Taška Terra Nation, Malý dobrodruh
Multifunkční designová taška Terra Nation Tamakopu . Foto: www.4camping.cz

4. Multifunkční designová taška Terra Nation Tamakopu je ideální na cestu, pobyt v přírodě i u vody. Má speciální kapsu na mokré věci, izolovanou chladicí komoru, kapsu s organizérem, síťku na knihu nebo na poznámky, očka na pověšení věcí a další vychytávky. Koupíte na www.4camping.cz za 2 517 Kč.

5. Vymazlený gril LotusGrill je moderní a kvalitní stolní přístroj na dřevěné uhlí, které nevydává kouř, proto je ideální pro použití v přírodě i v interiéru. Hodí se pro grilování doma na terase či balkóně, při kempování, pikniku v přírodě, na lodi nebo třeba na rybách. Je dvouplášťový, tedy i maximálně bezpečný. Prodává www.4camping.cz za 4 699 Kč.

6. Cestovní sklenička na víno Glacier Stainless Nesting Red Wine glass od firmy GSI Outdoors je elegantní, nerezová, a hlavně – skládací! Prodává www.4camping.cz za 436 Kč.

7. Chytrý toaster na popcorn od americké značky Coghlan’s k přípravě popcornu nad ohněm, v krbu, na grilu i na sporáku. Má nepřilnavý povrch, nastavitelnou délku rukojeti a dřevěné madlo. Prodává www.4camping.cz za 719 Kč.

Hrnec Outwell, Malý dobrodruh
Hrnec Outwell Collaps. Foto: www.4camping.cz

8. Praktický hrnec do přírody Outwell Collaps lze snadno zvětšit i zmenšit. Je nárazuvzdorný, vyrobený z nerezové oceli a silikonu. Lehce se otvírá a vyčistíte jej během několika vteřin. Ve složeném stavu zabere jen minimum místa. Prodává www.4camping.cz za 574 Kč.

9. Vychytaný piknikový set ekologického nádobí EcoSouLife je vyroben z přírodních, biologicky rozložitelných materiálů. Lehce přenosná taška obsahuje talíře, misky, hrnky a příbory pro 4 osoby. Koupíte na www.4camping.cz za 1 303 Kč.

10. Ve dvou se to lépe houpe v houpací síti Hamaka Double pro dvě a více osob. Můžete ji pohodlně upevnit mezi závěsy nebo dva stromy vzdálené od sebe až 6 m. Koupíte na www.4camping.cz za 1 299 Kč.

Zdroj informací: www.4camping.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*