Panenky Aladine, Malý dobrodruh
Převlékací panenky. Foto: www.aladine.cz

Sice se to nezdá, ale prázdniny jsou tu už za chvíli. Pokud nevíte, čím potěšit své děti za pěkné známky, přinášíme vám tipy na osvědčené dárky, které je zaručeně nadchnou.

1. Převlékací panenky, to je velkorysé balení razítek pro holčičky, z nichž sestaví až 3000 (!) různých módních kombinací. Panenky se pak dají jednoduše vybarvit a dotvořit. Sukýnky, halenky, šatičky, doplňky a šperky – to vše včetně návodů, jak hezky zkombinovat barvy… Razítka koupíte za 550 Kč na www.aladine.cz

2. Křesadlo pro malé zálesáky, to je Pinguin Firestarter z magneziové slitiny. Jiskra o teplotě 3 000 °C zaručeně zapálí oheň za jakýchkoliv povětrnostních podmínek. Životnost 5 000–12 000 škrtnutí. Důležitá je také spolehlivá čelovka, např. miniaturní čelovka Robens Magica Mini, která se vejde do každého batohu. Je lehká a odolná vůči povětrnostním vlivům se 2 režimy svícení. Obojí pořídíte na www.4camping.cz za 248 Kč a 265 Kč.

3. Potápěčský set Speedo Glide je ideální na dovolenou u moře, u rybníka i na koupaliště. Souprava obsahuje pár potápěčských ploutví s vlastním popruhem, který se dá na patě seřizovat, a také plavecké brýle a šnorchl. To vše zabalené v praktické tašce. Set je vhodný pro děti od 6 do 14 let. Koupíte na www.skibi.cz za 859 Kč.

4. Sada razítek na dočasné tetování obsahuje 14 trendy motivů, čistý inkoustový polštářek a lahvičku o objemu 15 ml se zdravotně nezávadným a dermatologicky testovaným černým inkoustem. Tetovací razítka vydrží na kůži až pět dnů a koupíte je za 440 Kč na www.aladine.cz

Spacák, Malý dobrodruh
Dětský spacák Pinguin Mistral Junior. Foto: www.4camping.cz

5. Dětský batoh Boll Ranger 38-52 l je vrchem plněný batoh s kvalitním, dobře ventilovaným zádovým systémem a reflexními prvky. Má dvě komory, dva vstupy, přední kapsu na zip a boční elastické síťované kapsy. Díky pláštěnce nezaskočí vaši ratolest ani náhlá průtrž mračen. Koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody za 2 571 Kč.

6. Koloběžka Yedoo Two 02 je vhodná pro děti od 5 let nebo od 115 cm. Má nastavitelná řídítka v rozmezí 77-88 cm, stojánek a zadní „V“ brzdu. Na koloběžku se perfektně hodí speciální batoh Micro Scootersaurus pro odkládání nezbytností, které mohou děti neustále vozit s sebou. Koloběžku i batoh koupíte na www.skibi.cz za 2 590 Kč a za 490 Kč.

7. Dětský spacák Pinguin Mistral Junior využije dítě pod stan, na tábor i na turistické výpravy. Má dlouhý zateplovací límec a obousměrný zip, který umožňuje sepnutí dvou spacáků, boční zdrhovadla jsou zateplena légou. Koupíte na www.4camping.cz za 1 136 Kč.

8. Lehká samonafukovací karimatka Van-go Trek 3 Standard je ideální volbou tam, kde je zapotřebí pevnost, odolnost a cenová dostupnost. Je spolehlivá pro téměř jakékoliv outdoorové a indoorové užití. Koupíte ji na www.4camping.cz za 748 Kč.

9. Kufr na kolečkách pro malé cestovatele Lassig Kids Trolley má teleskopickou rukojeť, velkou hlavní komoru a vnější kapsu na dvoucestný zip. Uvnitř kufru jsou elastické popruhy a síťované kapsy na drobnosti. Kufr má samostatnou tašku na obuv a jednu boční stahovací kapsu. Prodává Skibi Kids za 1 629 Kč.

10. Razítka Marina jsou určena především k potisku textilu, ale využít je můžete také při tvoření scrapbookových projektů, cestovních deníků, alb nebo na přáníčka či jiné výrobky z papíru. Razítka můžete také zakomponovat do textu nebo jimi text nahradit! Koupíte za 380 Kč na www.aladine.cz

Kolo, Malý dobrodruh
Dětské kolo Specialized Hotrock 20 6Speed. Foto: www.skibi.cz

11. Dětské kolo Specialized Hotrock 20 6Speed pro děti od 6 do 9 let s odlehčeným hliníkovým rámem a šestirychlostní přehazovačkou prodává Ski a Bike Centrum Radotín za 9 299 Kč.

12. Dres Vaude Elmo Tricot V má speciální střih, který snižuje odpor vzduchu a zvyšuje rychlost. Maximální ochranu před sluncem zajistí UV faktor 50+, nechybí dvě zadní kapsy pro větrovku nebo malou energetickou svačinku. Prodává www.skibi.cz za 1 090 Kč.

13. Cyklokraťasy Vaude Elmo Pants V jsou vybaveny cyklovložkou pro pohodlné ježdění, mají stahování v pase na gumu a ochranný UV faktor. Koupíte je na www.skibi.cz za 940 Kč.

14. Rukavice Vaude Kids Grody s krátkými prsty, jednoduchým zapínáním, froté částí pod palcem proti pocení a semišovou dlaní pro maximální grip. Na www.skibi.cz stojí 540 Kč.

15. Cyklistická helma Giro Scamp pro je vybavena jednoduchým a bezpečným upínacím systémem a horké hlavy zchladí kvalitní odvětrání hned 8 otvory. Koupíte ji ve Ski a Bike Centru Radotín za 1 099 Kč/1 599 Kč (s technologií MIPS).

16. Dětský batoh Camelbak Mini Mule má speciální zádový systém Slit Mesh a spoustu kapes na nářadí, svačinku či větrovku. Výhodou je pitný vak s kapacitou 1,5 l, nechybí reflexní prvky a poutko na blikačku. Koupíte na www.skibi.cz za 1 299 Kč.

17. Výlet do termálního aquaparku ve Stegersbachu potěší jedničkáře i jejich rodiče. Čekají na vás vodní atrakce od divoké řeky, přes tobogán až po bazén s vlnobitím i brouzdaliště se zvířecími skluzavkami. Rodiče si odpočinou ve vnitřních i venkovních bazénech hotelu Larimar s různě teplou vodou s masážními tryskami a podvodní hudbou, na nejrůznějších procedurách nebo v meditační krystalové síni. Navíc tady pořádají pravidelně kurzy tance, zdravého vaření, degustace vín či kurzy kvalitního spánku. Více na www.larimarhotel.at

Sportovní kemp, Malý dobrodruh
Sportovní příměstský kemp v Monkey´s Gym. Foto: www.monkeysgym.cz

18. Za dobré známky zábavný sportovní kemp zajistí zkušení instruktoři z tělocvičen Monkey´s Gym, pořádající unikátní týdenní sportovní kempy. Vybírat si můžete mezi kempem míčových her, atletiky, in-line bruslení, anebo můžete své dítě rovnou přihlásit na speciální olympijský kemp, ve kterém si vyzkouší řadu méně i více tradičních olympijských sportů, a to vše formou her a zábavnou formou! Více na www.monkeysgym.cz

19. Vodní odměna v bazénech Juklíku s příjemně teplou vodou a všemi hračkami a pomůckami vás čeká na pravidelných hodinách juklíkování – neorganizovaného plavání pro veřejnost. Po koupání můžete své drobotině dopřát hodinový pobyt v prostorné herně nebo na zahradě plné atrakcí, zatímco vy si vychutnáte dobrou kávu. Více na www.juklik.cz

20. Splňte dítěti jeho cestovatelský sen. Ať si samo na www.eurolines.cz vybere destinaci v Evropě, kam chce jet. Autobusy Eurolines jsou vybaveny dětskými sedačkami Kidybus, speciálně vyvinutými pro autobusy. Vaše dítě bude po celou dobrodružnou cestu v bezpečí.

Více informací na: www.eurolines.cz, www.juklik.czwww.monkeysgym.czwww.skibi.czwww.aladine.czwww.4camping.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*