Grilování, Malý dobrodruh
Pro bezkouřové grilování je ideální stolní gril na dřevěné uhlí LotusGrill. Foto:www.4camping.cz

Také při pobytu v přírodě se můžete obklopit doplňky a pomůckami, které jsou nejen praktické, ale i krásné. Vždyť designéři je vymýšleli jen proto, aby vás potěšili!

Proč si kazit báječné prázdninové zážitky pohledem na omlácený ešus nebo roztrhanou deku… Obchody s cestovními a turistickými potřebami nabízejí nepřeberné množství šikovných a hezkých věcí, které budete rádi léta používat a pohled na ně se vám hned tak neomrzí.

Oběd v závětří: Díky hliníkovému skládacímu závětří Vango Windshield XL od britské firmy Vango si uvaříte dobrý oběd i za nepříznivého počasí. Důmyslná zástěna ochrání plamínek a můžete ji použít pro vařiče různých typů a velikostí. Na výběr jsou různé barvy, koupíte ho na www.4camping.cz za 367 Kč.

Pružná konvice: Konvice Collaps Kettle od výrobce Outwell je vyrobena z nerezové oceli v kombinaci se silikonem, a díky tomu se dá snadno zmáčknout do velikosti talíře (15,5×4,5 cm). Ohřejete v ní 1,5 l vody, můžete ji stavět na horkou plochu, je nárazuvzdorná, lehce se otvírá a čistí. Můžete vybírat ze 6 krásných barev! Konvici koupíte na Výstavě stanů a vybavení do přírody v Letňanech za 1 214 Kč.

V jednoduchosti je krása: Zapomeňte na otlačené klouby a rozlámaná záda! Na lehátku UltraLite Cot budete spát jako miminko. Nejlehčí a nejskladnější lehátko na trhu je zhotovené z laminovaného strečového nylonu (voděodolného), pruty jsou z eloxovaného hliníku a nohy z nylonu. S klidem ho vložíte do větší tašky – po sbalení má rozměry 41×13 cm a váží jen 1,24 kg! Lehátko koupíte na Výstavě stanů a vybavení do přírody za 5 337 Kč.

Stan, Malý dobrodruh
Krásný stan Antic Ttribal. Foto: www.4camping.cz

Kouzelný stan: Chystáte se na letní festival nebo hledáte originální přístřešek pro děti na zahradu? Jednoduchý samorozkládací stan Antic Tribal od dánské firmy Easy Camp je ideální pro přenocování dvou osob. Po rozbalení ho stačí vyhodit do vzduchu, a když se sám rozevře, ukotvit jej lanky. Výhodou jsou moskytiéry i dvojité otvory vepředu i vzadu, díky nimž bude ve stanu vždy příjemné klima. Jen se musíte rozhodnout, zda dát přednost černobílému, nebo barevnému vzoru. Stan koupíte na Výstavě stanů a vybavení do přírody za 2 294 Kč.

Kabelka, nebo termoska? Koho by napadlo, že vaše krásná cestovní kabela ukrývá teplý oběd pro rodinu včetně zmrzliny? Izolační taška Campingaz Entertainer Dual Compart udrží jídla teplá i chladná zároveň díky dvěma komorám, odděleným speciální folií a izolační vrstvou, koupíte ji za 809 Kč na www.4camping.cz

Nože, Malý dobrodruh
Nože Opinel. Foto: www.4camping.cz

Nože s historií: Nože Opinel se vyrábějí tradičním způsobem v Chambéry v Savojských Alpách. Čepel je zhotovena z jedné z nejkvalitnějších švédských nerezových ocelí Sandvik, vyhlášené svou odolností a trvanlivostí ostří. Střenka je vyrobena z jednoho kusu habrového dřeva a opatřena silnou vrstvou laku. Čepel (10 cm) je připevněna pevnými nýty. Nůž koupíte na www.4camping.cz 179 Kč/1 kus.

Bezkouřové grilování: Ozdobou každé party bude krásný a velmi chytře konstruovaný stolní gril na dřevěné uhlí LotusGrill. Zásobník žhnoucího uhlí je chráněný před odkapávajícím tukem, proto nedochází k tvorbě dýmu. Gril je maximálně bezpečný, protože vnější plášť se nezahřívá, a díky svorkám nemůže dojít (v případě pádu) k vysypání žhavého uhlí na zem. Gril má vestavěný ventilátor a teplotu snadno regulujete otočným ovladačem. K dostání v 5 krásných barvách, koupíte ho na Výstavě stanů a vybavení do přírody za 4 699 Kč.

V jedné sadě: Skládací hrnek LightMyFire o objemu 260 ml je vyrobený z bezpečného BPA free plastu. Víčko umožňuje pití a zabraňuje rozlití nápoje. Hrnek snadno rozeberete na dvě části, takže se dá dobře mýt a přenášet, koupíte ho na www.4camping.cz za 525 Kč/sada 4 hrnků.

Největší evropská Výstava stanů a vybavení do přírody vás inspiruje!

Turisté, rodiny a všichni ti, kdo míří do kempů, pod stan nebo na daleké expedice, najdou vše, co potřebují, na téměř tři měsíce trvající (28. 5. – 14. 8. 2016) Výstavě stanů a vybavení do přírody v pražských Letňanech. Letos zde bude stát ve dvou velkých halách na 320 stanů i oblíbené spacákové ležení, kde si budete moct vyzkoušet stovky spacáků a karimatek na nejrůznějších površích. Na ploše 10 500 m² (!) se představí více než 140 outdoorových značek. Najdete tady největší výběr turistického zboží na českém trhu. Pořídit si můžete nejen stany, spacáky, karimatky a kempinkový nábytek, ale i batohy, oblečení, obuv a nejrůznější doplňky, jako jsou vařiče, nádobí, grily, nafukovací čluny, baterky, čelovky, nože a další outdoorové vychytávky. Vše si můžete vyzkoušet, poradit se s odborníky a navíc můžete soutěžit o hodnotné ceny.

Více informací na www.vystavastanu.cz

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*