Dejte svým dětem skvělý dárek za jejich celoroční školní snažení. Vezměte je za odměnu tam, kde mohou strávit odpoledne v obklopení hraček a atrakcí, navíc s možností rozvíjet vlastní kreativitu a zručnost. Přesně to a ještě mnohem více mohou celé rodiny zažít 30. června v Hamleys Praha na akci Za vysvědčení do Hamleys.

Hamleys, Malý dobrodruh
30. června bude v Hamleys Praha spousta zábavy. Foto: www.hamleys.cz

„Speciálně pro tuto příležitost bude pro děti připravena za drobný poplatek cukrová vata a především celodenní čokoládová dílna. V ní si vyzkoušejí ruční výrobu té nejoblíbenější dobroty. Zjistí nejen to, jaké ingredience se pro výrobu čokolády používají, ale také si vyzkouší všemožné tvary a podoby, které lze této pochoutce dát… a samozřejmě si na svých výtvorech smlsnou!“ doplňuje Pavel Čmelík z Hamleys Praha.

Hamleys, Malý dobrodruh
Plyšový medvěd je maskotem Hamleys a určitě udělá dětem radost. Foto: wwww.hamleys.cz

K tomu všemu se děti vyřádí na benátském kolotoči, obří skluzavce, se závodními autíčky… ale také se něco naučí o fyzikálních vlastnostech vody a světla. Kromě zábavných demonstrátorů, kteří umně předvádějí vybrané hračky, se budou vašim dětem věnovat také oživlé hračky a pohádkové bytosti v nadživotní velikosti. Každou celou hodinu si můžete užít jejich průvod s hudebním doprovodem, zakončený setkáním s dětmi uvnitř Hamleys – skvělá příležitost pořídit krásné společné fotky jako památku. Děti se navíc mohou těšit na rozšířenou prezentaci kouzelnických pomůcek Marvins Magic a kreativních hraček Hamleys – třeba Kouzelných fixů a Magické kreslicí tabule. Holčičky pak zajisté potěší možnost nechat si vyrobit náhrdelník se svým jménem.
Báječné je, že pro vás, rodiče a prarodiče, nabízí Hamleys Praha také příležitost oddechu. Vyzkoušejte excelentní kávu a třeba i něco sladkého v pohodlném Njoy café v prvním patře.

TIP NA DÁREK

Chcete svým ratolestem udělat radost nejen zážitkem, ale také dárkem? Úsměvy kluků i holek spolehlivě vykouzlí krásný plyšový medvěd. V Hamleys najdete nepřebernou nabídku různých druhů a velikostí, vždyť právě plyšový medvěd je jeho maskotem.

Více informací na www.hamleys.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*