Moderní dětské tělocvičny Monkey´s Gym slaví už čtyři roky, kdy pomáhají nejmenším správně se vyvíjet a hlavně je vést k pohybu zábavnou formou. Oslavy, které vypuknou v neděli 9. října ve 14:00 v tělocvičně i na venkovním hřišti Galerie Harfa v Praze 9, budou skutečně velké: po celé odpoledne se bude samozřejmě cvičit, na děti čeká zábavná sportovní olympiáda, spousta vyrábění a bohatý doprovodný program, který ocení i rodiče! A to vše po celé odpoledne úplně zdarma!

Monkeys Gym narozeniny
Monkey´s Gym slaví narozeniny! Foto: www.monkeysgym.cz

„Děti si mohou v tento den vyzkoušet cvičení v naší tělocvičně pod vedením zkušených lektorů, na venkovním hřišti Galerie Harfa bude současně probíhat Dětská miniolympiáda. Každý malý sportovec si vyzkouší spoustu disciplín, zakope si s míčem, zahraje minigolf nebo třeba zaskáče do dálky. Venkovní aktivity budou probíhat po celé odpoledne a pobyt na hřišti není nijak časově omezen. Chceme, aby si s námi narozeniny užili všichni skutečně naplno! Kromě sportování budeme s dětmi také vyrábět sportovní náčiní, se kterým je naučíme cvičit, a které si spolu s hromadou zážitků odnesou s sebou domů. Samozřejmě nebude chybět ani pěkná dávka dalších lákadel,“ zve na akci Kristýna Přibylová z Monkey´s Gym. Dětem bude k dispozici krásná výtvarná dílnička, mohou se nechat zkrášlit dětským tetováním a na závěr je od 17:30 čeká diskotéka s oblíbeným maskotem tělocvičen – s opičkou Lolou. A pozor: každé dítko od ní dostane malé překvapení!

Monkeysgym, Malý dobrodruh
Lekce unikátního cvičení pro děti. Foto: www.monkeysgym.cz

„Opička Lola nás bude provázet celým dnem, v tělocvičně, kde je vyobrazená i při tvoření, protože budeme mít k dispozici spoustu ergonomických pastelek Stabilo a opičí omalovánky plné zajímavých úkolů, které vám jistě zpříjemní i nějaké deštivé odpoledne doma,“ dodává Kristýna Přibylová. K oslavám patří samozřejmě i nějaká ta dobrota, a tak se děti mohou těšit na narozeninovou zmrzlinu v cukrárně Grycan v Galerii Harfa zdarma! Opička Lola i její kolegové už se na své čtvrté narozeniny moc těší, přijďte je oslavit s nimi!

Opička Lola
Opička Lola i její kolegové už se na své čtvrté narozeniny moc těší! Foto: www.monkeysgym.cz

Tělocvičny Monkey´s Gym jsou vybaveny sportovním nářadím vyrobeným speciálně pro děti od 6 měsíců do 7 let. Kurzy se konají denně od 9 do 19 hodin, rodiče si mohou vybrat z mnoha lekcí pro každou věkovou kategorii, není problém s náhradou hodin. Odborně vytvořená metodika respektuje správný psychomotorický vývoj dětí. V hodinách nechybí hry s míčem, dovednostní aktivity, cviky na nářadí, trénuje se obratnost, rychlost a prostředí je nesoutěživé, aby děti pohyb bavil. Nechybí dětský koutek a café bar.

Více na  www.monkeysgym.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*