Téměř každá žena se potýká s nějakým kosmetickým problémem. Nic ale není neřešitelné – alespoň to tvrdí odborníci z nového portálu Inspirace.essente.cz, na němž najdete spoustu praktických rad, jak se o svou pleť starat a udělat ji krásnější.

Inspirace EssentéAť už je to příliš mastná, suchá, problematická pleť, akné, rozšířené začervenalé žilky (tzv. kuperóza) nebo prostě jen potřebuje vyhladit nějaké ty nechtěné vrásky, či se zbavit kruhů pod očima, které jí přidávají léta, na nové “inspirační stránce” známé kosmetické firmy Essenté najdete spoustu dobrých rad, jak s daným problémem bojovat.

Samostatnou sekcí tady jsou odborné články, které vznikají ve spolupráci s kosmetičkami a dermatoložkami. Do hloubky se zabývají příčinami vzniků jednotlivých potíží s pletí, ale také do detailů rozkrývají řešení, jak jim čelit.

Babské rady i kosmetické zákroky na jednom místě

My jsme ocenili především to, že zde najdete spoustu doporučení, jak zlepšit svůj životní styl a s ním i vaši pleť. Výborné jsou články plné vyzkoušených “babských rad”, které fungují. A nechybí ani to, na co se většina žen těší a to jsou konkrétní tipy na vhodné kosmetické přípravky. Ostatně, můžete se na stránce Inspirace.essente.cz – čtení o kosmetice přesvědčit na vlastní oči!

Dále je zde vysvětleno, kdy už je na čase zvážit návštěvu lékaře, a kdy začít uvažovat o
nějakém tom kosmetickém zákroku – ty jsou opět dobře a poměrně do detailu popsány.

Jak správně čistit pleť i jak ji omladit

Nejvíce užitečné jsou ovšem na Inspirace.essente.cz návodné články, jak se starat o svou pleť. Najednou pochopíte, že základem všeho je správné čistění a dost možná jste to do dneška nedělali správně.

Zjistíte, že pleť je nutno hydratovat v jakékoliv roční období, nejen v létě. Odborníci, a hlavně Denisa Jasinská, vedoucí celého projektu, vám vysvětlí, jak bojovat s časem a stárnutím pleti pomocí Anti-agingových přípravků, a které skutečně fungují (ano, čert aby se v nich jinak vyznal).

Nový portál Inspirace.essente.cz je zkrátka základním pomocníkem pro vaši krásnou a hlavně zdravou pleť.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*