Nepromokavé bundy, kalhoty, ale i holínky, kloboučky či rukavice. Tím vším můžete vybavit nejmenší do aprílového jarního počasí. „Myslete vždy na to, aby vše bylo vyrobeno z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení, jen tak se neroztrhnou a jsou stále příjemné na nošení,“ říká Kateřina Princová ze Ski and Bike Centra Radotín, které je výhradním dovozcem finského outdoorového oblečení pro děti Reima v ČR.

Osvědčené tipy do dětského jarního šatníku. Foto: www.skibi.cz

Super bunda do deště

Vysoce odolná membránová bunda pro kluky Reima Knot a pro holky Reima Kimalle je z jemného a vysoce oděru odolného materiálu se svařovanými švy, která nepromokne ani v tom největším lijáku. Příjemná podšívka zabraňuje zbytečnému pocení a „lepení se“ na kůži. Má odnímatelnou kapuci a elastické stahování na spodním konci i na rukávech. Nechybí reflexní prvky pro lepší viditelnost. Prodává www.skibi.cz za 2 199 Kč.

Vychytaná sportovní bunda

Membránová bunda Reima Kimalle
Vychytané nepromokavé oblečení ocení děti i rodiče. Foto: www.skibi.cz

Windfleecová bunda Reima Vuoksi v dívčím i chlapeckém provedení má odnímatelnou kapuci, dvě kapsy, stahování všech lemů a reflexní prvky. Samozřejmostí je prodyšný fleece s větru odolnou membránou a lehkou podšívkou. Koupíte na Skibi Kids za 1 690 Kč.

Multifunkční bunda

Nepromokavá gumová bunda Reima Vesi se speciální povrchovou úpravou odpuzující špínu. Má odnímatelnou kapuci, elastické lemy rukávů a zapínání na zip. Lze ji využít se systémem Play layers a vepnout do ní fleecovou mikinu. Koupíte na www.skibi.cz za 1 099 Kč.

Nejlepší kalhoty do sucha i do vody

Softshellové kalhoty Reima Idole jsou větru i vodě odolné s možností stahování v pase, mají dvě kapsy a kapsičku na senzor ReimaGO. Prodává www.skibi.cz za 1 399 Kč.

Nepromokavé kalhoty

Kalhoty do deště Reima Lammikko se zvýšeným pasem a nastavitelnými šlemi jsou tou správnou volbou do deštivého dne. Kalhoty lze v pase stahovat pomocí patentek a mají praktická odnímatelná poutka pod boty. Koupíte na www.skibi.cz za 840 Kč.

Windfleecová bunda Reima Vuoksi
Nepromokavé bundy, kalhoty i holínky dobře poslouží do aprílového jarního počasí. Foto: www.skibi.cz

Oboustranná čepice

Veselá čepice Reima Frappe je z příjemného elastického materiálu, který dobře odvádí pot z pokožky hlavy a má UV faktor 40+, který ochrání pokožku před prvními jarními paprsky. Prodává Ski a Bike centrum Radotín za 560 Kč.

Klobouk do deště

Dětský klobouček do deště Reima Rainy má speciální střih, který odvání všechnu vodu spolehlivě pryč, svařované švy a praktické stahovací šňůrky pod bradu. Prodává Ski a Bike centrum Radotín za 560 Kč.

Voděodolné rukavice

Nepromokavé rukavice Reima Kura jsou z voděodolného materiálu bez podšívky, mají stahování kolem zápěstí a reflexní prvky. Koupíte na www.skibi.cz za 420 Kč.

Super lehké holínky

Dětské holínky Reima Frillo jsou z lehké vstřikované EVA pěny a mají vyjímatelné a vnitřní botičky. Koupíte na www.skibi.cz za 840 Kč.

Windfleecová bunda Reima Vuoksi, Skibi.cz

Více na www.skibi.cz

 

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*