Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Značka Desigual udává trend bláznivé eleganci!

Pokud máte rádi bláznivou eleganci, divoké barevné vzory a rozhodně originální oblečení, v němž si vás každý všimne, jistě už znáte španělskou značku Desigual. Poslední léta je evropskou módní špičkou. Proč tomu tak je?

desigual, different fashion
Každý kus značky Desigual je malým uměleckým dílem. Foto: www.differentfashion.cz

Oblečení značky Desigual je kombinací nápaditosti, svěžesti a luxusu a nyní jeho nejčerstvější kolekce hltá celá Evropa. Vlastně je tomu ale stejně už od roku 1984, kdy se dvacetiletý Thomas Mayer rozhodl dát vale klasickému konzervatismu a vytvořit ideu nefalšované nekonvenční módy.

„Jeho cílem bylo vytvořit takovou módu, která by byla veselá, neotřelá, ale přitom si ji mohli lidé dopřát za příznivé ceny,“ říkají majitelé největšího oficiálního e-shopu s touto značkou u nás www.DifferentFashion.cz. Už pět let jsou jejím oficiálním prodejcem, vždy jako první přinášejí žhavé novinky z kolekcí a nešetří ani akčními nabídkami.

Desigual se liší

To byl první slogan této značky a jeho designéři se jej drží dodnes – při přípravě každé nové kolekce a to už více než dvacet let! Zastávají názor, že každý kus by měl být uměleckým dílem módního průmyslu. Tedy neváhejte – a třeba právě prostřednictvím autorizovaného prodejce www.Differentfashion.cz skončete s nudnými značkami!

S kabelkou značky Desigual budete nepřehlédnutelní. Foto: www.differentfashion.cz

DifferentFashion.cz: barevná a originální móda

Internetový obchod DIFFERENT fashion má základnu v Plzni už od roku 2008. „Takovým prvotním impulzem pro rozjezd e-shopu se vlastně stala právě španělská značka Desigual, do které jsme se na první pohled zamilovali. K Desigualu se pomalu začaly nabalovat další značky, jako plastové voňavé boty Melissa, válenky EMU, boty CROCS, luxusní značka Scotch and Soda a další,“ vyjmenovávají majitelé, jak se DIFFERENT dostal do dnešní podoby.

O tom, že k nám přináší nové módní trendy, ostatně svědčí i to, že je již tradičním organizátorem i účastníkem mnoha společenských událostí a módních přehlídek. A jejich heslo? Nebuďte nudní, buďte DIFFERENT!

Více na http://www.differentfashion.cz/cs/2-desigual
http://www.facebook.com/www.differentfashion.cz

Exit mobile version