Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Připravte své lyže na zběsilou jízdu

Nemáte čas každoročně jezdit za odborníky, aby zkontrolovali, zda jsou vaše lyže připraveny na zimní sezónu? Absolvujte sérii workshopů, kde vás lyžařské hvězdy naučí, jak se v pohodlí domova o své lyže postarat. 

Z workshopů si odnesete spoustu nových zkušeností. Foto: www.skiservis.cz

„Zaznamenali jsme u našich zákazníků velkou četnost dotazů na téma jak si doma připravit lyže, proto jsme se rozhodli odkrýt pokličku našeho know-how a ukázat všem zájemcům, jak správně servisovat sjezdovky, běžky i snowboardy v domácích podmínkách. A to jak na rekreační, tak i na závodní úrovni,“ říká Karel Studnička ze Ski a Bike Centra Radotín s tím, že škola domácího servisu sjezdových i běžeckých lyží je určena všem zapáleným lyžařům – expertům i rekreačním jezdcům, ženám i mužům.

Servisujte v pohodlí svých domovů

Na jednodenních workshopech se vás ujmou zkušení servismani, kteří mají praxi jak z komerčního servisu lyží, tak ze servisování lyží v prostředí závodů. Nemusíte se bát – obtížnost se přizpůsobuje účastníkům. A co je náplní školení? Trocha teorie, hodně názorných ukázek a především si hned vše v praxi vyzkoušíte. Dostanete odpovědi na otázky jako Jaké úhly brousit na mých lyžích?, Která struktura je na jaký sníh?, Je lepší Toko nebo Swix?, Jak a čím se maže ve Světovém poháru? a mnohé další. Naučíte se servisovat vaše sjezdové nebo běžecké lyže v domácích podmínkách od rekreační úrovně až po přípravu lyží na závody. Pokud chcete, můžete si vzít vlastní lyže a servis se učit přímo na nich.

Každý workshop je určen pro skupinu zájemců v počtu 8 – 12 osob, aby si všichni mohli po úvodní teoretické části všechny servisní úkony také prakticky vyzkoušet. K dispozici budou čtyři servisní stoly a také starší lyže z půjčovny Ski a Bike Centra, na kterých se budou zúčastnění učit.

Seznamte se s lyžařskými hvězdami

Workshopy povedou zkušení servisní technici, za všechny jmenujme Petra Votavu, servismana českého národního týmu v boardercrossu, nebo Matěje Klouzala, českého reprezentanta ve skicrossu.

Účastníci workshopu obdrží certifikát o absolvování, možnost následně e-mailem konzultovat servis lyží s lektory a také slevu 10% na servisní vybavení ve Ski a Bike Centru Radotín.!

První termíny workshopů: pro běžkaře 15. 2. 2014, pro sjezdaře: 16. 2. 2014

Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím formuláře na stránkách www.skiservis.cz/domaci-servis/.

Ski a Bike Centrum Radotín je specializovaná prodejna pro lyžování a cyklistiku, založená v roce 1988. Nabízí prémiové značky sportovního vybavení a oblečení a také provozuje špičkový lyžařský a cyklistický servis, test centrum a půjčovnu lyžařského vybavení. Více na www.skiservis.cz.

Exit mobile version