Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Jarní oblečení pro děti

I když je sníh už dávno pryč, chladné počasí ještě přetrvává, proto byste měli svým dětem pořídit oblečení, které je zahřeje za každého počasí. Není nad to mít po ruce bundu, která je skladná a která vám pomůže, když vás nečekaně zaskočí déšť.  

1. Softshelka, která nepromokne

Reima, Malý dobrodruh
V oblečení značky Reima budou vaše malé slečny i při hrách venku stále princeznami. Foto: www.skibi.cz

Lehká nepromokavá softhsellová bunda pro děti, které si rády hrají venku za každého počasí. Bunda Wallpass je vysoce voděodolná, prodyšná a příjemně měkká díky fleecu na spodní straně. Bunda se skvěle hodí pro všechny venkovní aktivity. Doporučená cena 1290 Kč, více informací o outdoorovém oblečení pro děti: www.reima.fi/cz, prodává Skibi.cz.

2. Slečnou za každého počasí

Elegantní dívčí kabátek Rusetti do deště nepropustí ani kapku vody. Všechny švy má svařované, takže spolehlivě odolají vodě. Kabátek je ideální na hraní v deštivém jarním počasí.

Doporučená cena 660 Kč. Více informací o outdoorovém oblečení pro děti: www.reima.fi/cs, prodává Skibi.cz.

3. Hrajte si venku stylově

Nepromokavá jarní bunda Varma je stvořená pro slečny, které rády sportují, milují pestré barvy a chtějí vypadat stylově. Díky membráně a podlepeným švům je bunda nepromokavá a dobře také odolává větru. Strečový materiál bundy je dostatečně pružný a poskytuje dostatek prostoru pro pohyb. Doporučená cena 1070 Kč. Více o outdoorovém oblečení pro dětí www.reima.fi/cs, prodává Skibi.cz.

4. Prstíky v teple

Praktické prstové rukavice Climb pro děti jsou pružné, prodyšné a mají zesílenou dlaň, takže se skvěle hodí třeba na kolo a nebo na hry během chladnějších dní. Doporučená cena: 390 Kč. Prodává Skibi.cz.

5. Větrovka, která je stále po ruce

Nepodceňte jarní počasí a buďte připraveni na všechno. Foto: www.skibi.cz

Lehoučká dívčí větrovka Albufeira váží méně než 100 g a přesto spolehlivě ochrání před větrem. Bundička je úžasně skladná, takže jí můžete mít stále u sebe. Materiál bundy rychle schne a je prodyšný. Doporučená cena 1070 Kč. Prodává Skibi.cz..

Finská společnost Reima se specializuje na dětské oblékání a patří k průkopníkům technického outdoor oblékání pro děti. V roce 2007 dosáhla Reima obratu cca 23 milionů eur. Téměř 80 % produkce exportuje. Do ČR její výrobky od roku 2009 dováží Ski a Bike Centrum Radotín, více na www.skibi.cz a www.reima.fi.

Exit mobile version