Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Nový web sleduje bezpečnost letovisek v Egyptě

Egyptské události v posledním roce nalomily důvěru turistů, zdali je Egypt bezpečné místo pro trávení letní dovolené. Podle Mirka Rybky, provozovatele webového portálu Humaneye.TV jsou egyptská letoviska připravena na příliv turistů.

Foto: www.humaneye.tv

„Pro maximální informovanost turistů a pohodlí jsme zprovoznili webový portál Humaneye.TV, který shrnuje veškeré dění kolem celého Egypta včetně přehledu turistického zázemí v těchto vyhlášených letoviscích,“ doplňuje Mirko Rybka.

Mezinárodní webový portál Humaneye.TV má také za cíl ulehčit situaci zahraničním turistům, pokud váhají a netuší, které služby a místa mohou navštívit. Humeneye.TV prezentuje a podporuje největší události, festivaly a charitativní akce. Nabízí také přehled restaurací, klubů, hotelů, potápěčských center, ale i zdravotnických zařízení, realitních kanceláří, tour operátorů a další užitečné informace. Stránka byla odstartována před šesti týdny a do této doby získala velké ohlasy především v rámci Evropy s více než 15 000 mezinárodními prokliky. Momentálně je stránka v anglickém jazyce, v blízké době také v ruském, německém a českém.

 

Exit mobile version