Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Petr Havlíček, Jana Vašáková a Whirlpool vás naučí zdravě vařit!

Poslední dobou lidí více dbají o své zdraví a sledují, jaké potraviny jí.  Špičkoví odborníci na výživu, Petr Havlíček a Jana Vašáková se rozhodli spojit a vytvořit unikátní kurzy zdravého vaření.

Vyberte si ze  2 typů kurzů:

Zdravé vaření, Malý dobrodruh
Petr Havlíček a Jana Vašáková vás naučí zdravě vařit. Foto: www.zdravekurzy.cz

Zdravého a zároveň dietního vaření se ujme uznávaný český odborník na výživu, autor několika knih o zdravém životním stylu a vaření, Petr Havlíček. V jeho režii ochutnáte lehkou a moderní kuchyni, po které rozhodně nebudete mít hlad. Naučíte se triky a postupy zdravého vaření tak, abyste je poté mohli v praxi  využívat i vy sami doma. Petrovi s kulinárními lahůdkami pomůže kuchař Robert Zatloukal, kterého můžete znát z pořadu Jste to, co jíte nebo Na Nože!, ve kterém zvítězil.

Zdravé rodinné vaření bude zase pod taktovkou maminky dvou úžasných holčiček a výživové poradkyně Jany Vašákové, autorky řady kuchařek a také diáře Dietáře. Do svých kurzů zařadila taková jídla, jež se budou hodit nejen pro víkendové rodinné vaření, ale hlavně, budou chutnat jak vašim nejmenším, tak i vám dospělým. S kulinární úpravou Janě bude pravou  rukou známý český profík Lukáš Okrouhlík, kterého zvláště pak čeští diváci znají z televizní obrazovky pod přezdívkou Kajda.

Který kurz zvolíte?

Zdravé rodinné podzimní menu – s Janou Vašákovou a Kajdou – Lukášem Vokrouhlíkem
Přemýšlíte, čím překvapit svou rodinu? Co dobrého a zároveň zdravého jim uvařit? Potřebujete poradit s dětským jídelníčkem a vhodnou kulinární úpravou čerstvých a lokálních surovin? Nechte se inspirovat recepty připravenými výživovou poradkyní Janou Vašákovou a Kajdou – Lukášem Vokrouhlíkem v úterý 6.11.2012 od 16 do 20 hodin.

Čeká vás:
K snídani budeme podávat:
Ořechové lívance s bílým jogurtem, čerstvým ovocem a medem
Palačinky s pažitkovou Riccotou
K obědu si pochutnáte na:
Panence plněné špenátem s pečenou zeleninou
Večeře bude tak trošku lehčí:
Mrkvová krémová polévka s bylinkami
A kurz zakončíme:
Křehkým ovocným koláčem s marcipánem
P.S.: Po celou dobu si budeme povídat, vařit, jíst a popíjet čaj, kávu, vodu a džusy.

Zdravé dietní podzimní menu – s Petrem Havlíčkem a Robertem Zatloukalem
Chcete si uvařit konečně něco nového, dobrého chutného a přesto dietního? Potřebujete poradit s postupem a případně kombinací a přesným poměrem surovin? Ukážeme vám jak na to. To vše s výživovým specialistou Petrem Havlíčkem a šéfkuchařem Robertem Zatloukalem ve čtvrtek 15. 11.2012 od 16 do 20 hodin.

Naučíte se:
Snídaně – začátek dne:
Lívance z ovesných vloček polité horkými malinami
Mrkvová a vajíčková pomazánka s celozrnným toastem
Jako hlavní chod budeme podávat:
Krůtí steak s pečenou karotkou a kuskusem
Něco malého k zakousnutí jako svačina:
Tortila s kuřecím masem a římským salátem
Chutná tečka na závěr:
Tatar z norského lososa s ovocným opečeným chlebem

Zdravé rodinné vánoční menu – s Janou Vašákovou a Kajdou – Lukášem Vokrouhlíkem
Připravujete se na Vánoce? Odpočiňte si na našem kurzu a inspirujte se zdravými recepty, jež se hodí na vánoční stůl. S výživovou poradkyní Janou Vašákovou a kuchařem Kajdou – Lukášem Vokrouhlíkem se naučíte nejen fígle na zdravé cukroví, ale také jak připravovat ryby či slané dobroty na Silvestra v úterý 20.11.2012 od 16 do 20 hodin.

Inspirujte se na:
Sladké a zdravé Vánoce:
Nepečené cukroví s datlovým sirupem
Staročeská muzika
Jako vánoční menu připravíme:
Jemnou krémovou rybí polévku
Mořský jazyk s řeřichovou omáčkou a balkánským bramborovým salátem
A na závěr si dáme:
Slané tvarohové tyčinky

Zdravé dietní vánoční menu – s Petrem Havlíčkem a Robertem Zatloukalem
Chcete letos prožít šťastné a veselé Vánoce, ale ve zdravém kabátku? Přemýšlíte, co si navařit na vánoční stůl, abyste se blýskli před rodinou, ale nepřibrali ani deko? Duo Havlíček a Zatloukal vás naučí, jak na to a o tom, že se vám budou sbíhat sliny a že půjde o laskominy, nemůže být pochyb ve čtvrtek 29.11.2012 od 16 do 20 hodin.

Nalaďte se na:
Lehký a barevný předkrm:
Carpacio z červené řepy, vlašské ořechy v medu s rukolou
Polévka je grunt:
Zeleninové konsomé s dary moře
Hlavní chod z českého rybníku:
Pošírovaný třeboňský kapr s kořenovou zeleninou a bramborovo-dýňovým pyré
A jako dezert:
Horká lesní směs pod zapečenou sněhovou čepicí a kapkami čokolády warhol

Kde se kurzy konají?

Chefparade, Bubenské nábř. 306/13, (holešovická tržnice budova 36), 170 00 Praha 7 – Holešovice
Maximální počet osob: 10
Cena kurzu: 2990 Kč

Více informací se dozvíte na www.zdravekurzy.cz. Pište nám své dotazy a rezervace na info@zdravekurzy.cz.

Exit mobile version