Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Resort Valachy odmění školáky za jedničky na vysvědčení

Závody RazulákResort Valachy ve Velkých Karlovicích letos opět odmění školáky za pololetní vysvědčení.

Do jeho Ski areálu Razula si děti mohou přijít pro slevu ve čtvrtek 30. a pátek 31. ledna. Každý školák, který dostane na pololetní vysvědčení alespoň jednu jedničku, má slevu 50% na celodenní dětský skipas do Ski areálu Razula. Podmínkou je předložení kopie vysvědčení v pokladně.

Za alespoň jednu jedničku na vysvědčení si mohou děti užít výhodněji také koupání v termálních bazénech ve Wellness Horal. Od 31. ledna do 6. února budou mít dětskou vstupenku do termálních bazénů za symbolickou korunu. Navíc dostanou při příchodu malý dárek a budou zařazeny do tomboly o obřího plyšového kulíška, který je maskotem Resortu Valachy. Zvýhodněná cena platí pro dítě do 14. narozenin za současného doprovodu dospělé osoby (z důvodů bezpečnosti a kapacity bazénů maximálně dvě děti na jednoho dospělého). Podmínkou využití akce je předložení kopie vysvědčení v recepci Wellness Horal.

Děti jsou zvány do Resortu Valachy i na další zajímavé akce během zimy. Mohou se zapojit například do pravidelných nedělních závodů O pohár strašidýlka Razuláka. Na malé sportovce myslí i organizátoři závodu Noční stopa Valachy, který se koná v rámci VALACHY TOUR v sobotu 28. února a zahrnuje i trasu pro děti. Nebude chybět ani tradiční Maškarní lyžovačka v neděli 8. března.

Exit mobile version