Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Vemte děti za dobré vysvědčení do Disneylandu: letenky jsou za hubičku!

Zpříjemněte svým dětem poslední dny školy a darujte jim za vysvědčení zájezd do Disneylandu nebo Asterixparku v Paříži. Se společností easyJet můžete v červnu letět do francouzské metropole již od 609 korun.

Foto: http://cz.franceguide.com

Společnost easyJet udělá v měsíci červnu radost zejména těm nejmenším – dětem. Potěší je svou nabídkou, že mohou se svými rodiči jako rodina levně cestovat do Disneylandu nebo Asterixparku. Celá rodina se tak na pár dní ponoří do světa, kde každá postava, budovy nebo věci připomínají objekty ze známých kreslených seriálů a příběhů. Vstupenku do Disneylandu na jeden den je možné zakoupit pro dospělou osobu za 48£ a pro dítě do 11 let za 44£. „Chceme dát našim zákazníkům možnost, aby ještě před prázdninami odměnili své děti ke Dni dětí nebo za vysvědčení a vycestovali společně do říše pohádek ve Francii. Stráví tak s easyJet klidný a pohodový výlet, na který budou dlouho vzpomínat. Levné letenky do Paříže si u nás mohou zákazníci pořídit již za 609 korun,“ říká Verena Keimer, marketingová manažerka easyJet pro Českou republiku, Polsko, Německo, baltské a skandinávské země.

Disneyland láká své nejmladší návštěvníky na nejrůznější atrakce, dráhy a jiné adrenalinové zážitky. Ale na své si zde přijdou i dospělí či větší školáci, pro které jsou připraveny speciální programy. A to je zárukou, že si s easyJet užije výlet celá rodina. Na zájezd plný zábavy mohou zákazníci navázat výletem do Asterixparku, kde stráví další hodiny ve víru pohádkového fantazijního světa známých postaviček Asterix a Obelix. „Je úžasné, že uprostřed Francie existují zábavné komplexy, kde se vyřádí jak malé děti, tak jejich rodiče. A my tak zákazníkům easyJet přinášíme možnost zažít tyto jedinečné radovánky,“ dodává Verena Keimer.

Více informací naleznete na www.easyJet.com nebo na www.facebook.com/easyJet.cz

 

 

Exit mobile version