Podzimní oblečení Reima, Malý dobrodruh
Připravte své děti na podzim. Foto: www.skibi.cz

Chcete, aby váš potomek udělal svůj první školní den dojem? Poskytneme vám pár tipů na podzimní oblečení, které bude vyhovovat jak vašim dětem, tak i vám.  

Text: Zuzana Rybářová

Princezničky v outdooru

Novinka v oblékání dětí do školek a škol! Protože i ve školách jsou děti aktivní, potřebují oblečení, které jim pohyb zpříjemní. Proto byl navržen nový speciální materiál, který díky své konstrukci a složení dobře odvádí tělesnou vlhkost dále od těla a udržuje ho tak v suchu a pohodlí. Z tohoto materiálu jsou ušity i tyto krásné a praktické šaty. Jsou krásně teplé a purpurová barva malým slečnám moc sluší. Šaty se dobře kombinují s funkčním spodním prádlem nebo s klasickým tričkem třeba s dlouhým rukávem a punčocháči. Prodává Skibi.cz za 670 Kč.

Superman ve školní lavici

Podzimní oblečení Reima, Malý dobrodruh
I chlapcům by to mělo ve škole slušet. Foto: www.skibi.cz

Tuto novinku v dětském funkčním oblečení ocení děti školní i ty menší. Tričko Maxy je ušité ze speciálního funkčního materiálu Quick-dry, který je jemný na dotek a pokožce dodává pocit tepla. Má dlouhý rukáv a veselé modro zelené pruhy. Prodává Skibi.cz za 670 Kč.

Ani vítr vaše dítě nepřekvapí

Podzimní oblečení Reima, Malý dobrodruh
Slušivou bundu si oblíbí každá malé slečna. Foto: www.skibi.cz

Windfleecová bunda Mason je neprofoukavá, takže spolehlivě chrání před jarním chladným vzduchem. Bunda je dostatečně prodyšná a tím pádem ideální pro hraní venku i za větrného počasí. Zadní díl bundy je prodloužený pro lepší ochranu zad před prochladnutím. Rukávy mají na konci přetahovací kapsy, které mohou snadno nahradit rukavice. Provedení s jemnými růžovými proužky a černým lemováním vypadá na malých holčičkách prostě rozkošně. Prodává Skibi.cz za 1320 Kč.

Čepice, která hřeje a sluší

Lehká čepice Rolle z windleecu, který chrání proti profouknutím, jistě zaujme svým vzhledem, připomínajícím žokejskou čapku. Růžové proužkované provedení s bambulí bude holčičkám určitě slušet. Krátký kšiltík a klapky na uši se stahovací šnůrkou pomáhají chránit před větrem. Prodává Skibi.cz za 540 Kč.

Mikina nebo svetr?

Podzimní oblečení Reima, Malý dobrodruh
Buďte v teple i při podzimních chladných ránech. Foto: www.skibi.cz

Vertti mikina svým vzhledem připomíná pletený svetr, ale je vyrobena z kvalitního pleteného fleecu, který je vysoce hřejivý, prodyšný a vyniká svojí schopností dobře odvádět pot dále od těla. Z vrchu je mikina příjemně hladká a na spodní straně má jemné chloupky. Velkou výhodou fleecu je, že je lehký, rychle schne a dobře se kombinuje s dalšími funkčnímu vrstvami. Mikina má celopropínací zip s ochranou brady před oděrem, prodloužený lem zad a dvě prostorné kapsy. Prodává Skibi.cz za 1069 Kč.

Univerzální kalhoty

Podzimní oblečení Reima, Malý dobrodruh
I ve škole se mohou děti cítit jako doma. Foto: www.skibi.cz

Dětské kalhoty Roy jsou dokonalým spojením běžných městských kalhot a kvalitních funkčních kalhot. Vrchní materiál je příjemný manžestr, který dobře odolává opotřebení, nepromokne a a ni neprofoukne. Z vnitřní strany jsou u kalhot podlepeny všechny švy, aby nepropustili ani kapku vody. Z vnitřní strany je také jemná podšívka z umělého hedvábí. Na jedné nohavici je jedna větší kapsa s klopou a u pasu jsou pak dvě menší kapsy na zip. Kalhoty mají klasické zapínání a vzadu v pase jsou staženy do elastické gumičky. Prodává Skibi.cz za 1810 Kč.

Batoh, do kterého se vše vleze

Elegatní dívčí batoh Coby s jednou velkou kapsou a jednou menší kapsou na zip si slečny jistě oblíbí. Uvnitř má batoh šikovný organizátor na tužky a menší věci a jednu menší kapsu na zip. Na boku má batůžek síťovanou kapsu na láhev a v předu výplet z gumičky. Na spodní straně batohu jsou špunty, které batoh zvednou, aby neležel na zemi. Ramenní popruhy jsou tvarované s prsním popruhem, aby lépe seděli a batoh nesklouzával z ramen. Záda jsou tvarovaná a vyměkčená materiálem, který dýchá a odvádí vlhkost. Samozřejmostí jsou také nesčetné reflexní prvky umístěné po celém batohu pro lepší bezpečnost. Prodává Skibi.cz za 820 Kč.

Více informací na www.skibi.cz.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*