Výstava stanů, Malý dobrodruh
Výstava stanů končí, lidé čekají na výprodeje vystaveného zboží. Foto: www.pixpo.cz

Chcete se výhodně vybavit na daleké expedice nebo třeba na rodinné výlety po Česku? Nyní máte poslední příležitost – letošní už 18. ročník prodejní Výstavy stanů a vybavení do přírody v pražských Letňanech končí tuto neděli, 9. srpna, a návštěvníci tradičně čekají na výprodeje vystaveného zboží
Lidé se tak nyní mohou dostat třeba i k velkým rodinným nebo expedičním stanům za zlomek doporučené ceny. Ty přitom nejsou nijak poškozeny, protože byly sice postaveny v hale, ale chráněny před povětrnostními vlivy. „Poslední výstavní středu tak bývá sleva na všechny vystavené stany 30%, ve čtvrtek 40%, v pátek 50%, a pokud náhodou nějaké zůstanou ještě do soboty, tak jsou s 60% slevou. Je zajímavé pozorovat lidi, kteří váhají, zda svůj vysněný stan vzít s 35% slevou anebo zariskují a počkají do dalšího dne,“ říká pořadatel Výstavy stanů a vybavení do přírody Jaroslav Skalka s tím, že stejný princip slev je vedle stanů aplikován i u vystaveného kempingového nábytku, spacáků, karimatek, lodí a dalšího zboží.

Co vás tady ještě čeká

Celkem 115 značek, 320 postavených stanů, velké spacákové ležení, vůbec největší výběr outdoorového oblečení a obuvi v ČR – taková je letošní Výstava stanů a vybavení do přírody. Vše si tady můžete vyzkoušet, poradit se s odborníky, nebo si jen tak poležet v populárním spacákovém ležení či se uvelebit v některém ze stanů. Děti si mohou zařádit v dětském koutku, na všechny čekají speciality světové kuchyně v Klubu cestovatelů. „Návštěvníky k nám nejvíce láká to, že si mohou všechno zkusit na vlastní kůži. V normální prodejně si stan nepostavíte, přitom je to tak důležité. U nás si do nich dokonce můžete zkusit dát vybavení a poležet si v nich jak dlouho chcete. Stejně je to s karimatkami nebo spacáky. Máme jich tady stovky a vy je můžete v unikátním spacákovém ležení zkoušet dle libosti a dokonce na různých druzích povrchu včetně kamínků,“ říká pořadatel akce Jaroslav Skalka.

Více informací na www.vystavastanu.cz

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*