Malý dobrodruh – Dovolená s dětmi

Novinka: Německá cestovka Rudolf Reisen létá z Prahy do Asie za výhodné ceny!

Tahle novinka vás rozhodně nadchne! Pokud jste totiž doposud jen toužili po levné dovolené, které nabízejí německé cestovky, ale odrazovalo vás cestování do míst odletu, nyní nemáte co řešit: CK Rudolf Reisen nyní létá i z Prahy –  do Thajska, Malajsie, Dominikánské republiky, na Srí Lanku a Maledivy!

Maledivy, Malý dobrodruh
Německé cestovky létají nově i z Prahy, např. s CK Rudolf Reisen se můžete nyní vydat na Medivy. Foto: www.rudolfreisen.cz

Až doposud se na zájezdy s německými cestovkami muselo odlétat z německých nebo rakouských letišť. Novinka cestovní kanceláře Rudolf Reisen teď zpřístupňuje tyto zájezdy dalším českým klientům.

Thajsko, Malajsie i Srí Lanka jsou dostupné z Prahy

Zájezdy od německých cestovních kanceláří jsou navíc levnější a poskytují luxusnější služby, jelikož německé CK běžně objednávají celá letadla a rezervují celé hotely a vyžadují vyšší kvalitu služeb.

CK Rudolf Reisen své klienty z Prahy přepravuje se společností Fly Emirates, a to především do destinací v Asii. S odletem přímo z Prahy si tak můžete objednat exotický zájezd například do Thajska, Malajsie, Dominikánské republiky nebo na Srí Lanku a Maledivy.

Čechy láká nižší cena

Ale pojďme na trochu statistik: ročně přes německé cestovky odhadem vycestuje asi 40 000 Čechů. Lákadlem je především nižší cena. „Němci patří k největším cestovatelům na světě a kanceláře tam spolu svádějí tuhý konkurenční boj. Díky své velikosti mají daleko snazší vyjednávací pozici u leteckých společností i hoteliérů a snadno dosáhnou nižších cen než jejich čeští kolegové,“ domnívá se Jana Švihová z Brna, která až dosud létala s německými cestovkami z Berlína, převážně do Indie.
Češi kupují hlavně exotické dovolené, u Evropy se cenový rozdíl až tak neprojeví. Často létají například na Kubu, Srí Lanku, Maledivy nebo do již zmíněné Dominikánské republiky. Devadesát procent prodaných zájezdů míří mimo Evropu a cca 70 procent zájezdů jsou ty do skutečné exotiky.

Větší konkurenční boj nutí německé cetovní kanceláře vybírat luxusnější hotely. Foto: www.rudolfreisen.cz

Větší výběr, luxusnější dovolená

Nejvýhodněji nakoupíte letenky a zájezdy do exotických zemí těsně před začátkem sezony a krátce po jejím skončení. Nejlevnější měsíce jsou duben až červen a říjen až listopad. Ceny naopak rostou o prázdninách a o Vánocích. U nabídek typu last minute sledujte nabídku zájezdů cca 2-3 týdny před plánovaným odjezdem. Snad ještě větší slevy než u zájezdů získáte u samotných letenek. Výhodou je i služba hlídání cen, kterou internetové portály nabízejí. Denně tak můžete dostávat do emailové schránky nabídky s cenami, které vás zajímají. Letenky i zájezdy jsou vždy seřazeny podle ceny, přednost nemají žádné aerolinky ani cestovky.
Někteří čeští zákazníci poukazují i na německou preciznost, díky níž jsou služby německých kanceláří často kvalitnější než těch českých. Nemělo by se vám tak stát, že přijedete na dovolenou a zjistíte, že je vámi objednaný hotel obsazený nebo že máte výhled do zdi místo na slibované moře. A teď už stačí jen usednout k monitoru počítače a pročítat nabídky…

Exotika nebo okružní plavba?

CK Rudolf Reisen přichází na český trh nově i s velkou nabídku okružních plaveb. Foto: www.rudolfreisen.cz

Německé kanceláře konkurují i specialistům na okružní plavby. Například Rudolf Reisen nabízí plavby na moři i řekách po celém světě – od vod Dunaje, přes Norské pobřeží až po Karibik, Panamský průplav nebo Aljašku. Vybírat si můžete z 55 000 plaveb a více než 20 000 TOP nabídek s garancí nejlepší ceny.

PRAKTICKÉ INFORMACE: Předním prodejcem zájezdů německých CK je RUDOLF REISEN. Vaše dotazy zodpoví na zelené lince 800 100 567, více informací najdete na www.rudolfreisen.cz. A pozor: tato cestovní kancelář vám bez problémů sestaví i zájezd na míru!

 

Exit mobile version