Kávu si dáváme ráno, aby nás nastartovala do nového dne. Jste si ale jisti, že pijete kvalitní a lahodnou kávu a ne jen nějakou náhražku? Nechte si poradit a přijďte si popovídat s odborníkem na kávu. 

káva, malý dobrodruh
Víte, jak se praží káva? Foto: www.nebespan.cz

Jedinečné povídání i praktické ukázky v podání Michala Křížky, jednoho z největších znalců kávy v ČR, na vás čekají 8. ledna 2015 od 18:00 hodin v Nebespán café & apartments v Kašperských horách. Jeden z nejlepších českých baristů vám ukáže, jak se správně praží káva, a jak dobře upraženou kávu poznáte. Na programu je také cupping (ochutnávka různých druhů kávy) a ukázky alternativních příprav kávy, které můžete používat i u vás doma a připravit si tak opravdu skvělou kávu. Nebespán pro vás připravil navíc také ochutnávku všech svých domácích produktů. Vstupné na akci je zdarma, pořadatelé předpokládají o akci velký zájem a proto doporučují včasnou rezervaci míst předem!

Michal Křížka se věnuje kávě od roku 2002 a patří mezi nejlepší baristy v ČR. Pravidelně vede kurzy ve známém PRAKULU (Pražském kulinářském institutu) a neúnavně šíří kávovou kulturu po celé republice. S Romanem Vaňkem, zakladatelem Prakulu, natočil jeden z dílů “Pekla na talíři” věnovaného právě nešvarům spojeným s podáváním a prodejem kávy. Přijďte se dozvědět spoustu informací o kávě a zeptejte se na vše, co vás zajímá třeba na gastronomické akci v Nebespánu. Více informací na www.nebespan.cz

Tags:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*