Blíží se narozeniny vašeho dítěte? Pak máme skvělý tip na originální dorty, které mají pro děti odpovídající složení (nejsou z umělými dochucovadly, barvivy a extrakty na podporu trvanlivosti), jsou z pravých, kvalitních surovin, bez Eček a lehké, aby je strávili i ti nejmenší.

 
 

 

 

Foto: www.cukrakrna-cukrarna.cz

Chutné, zdravé a přitom takové, nad kterými se dětské oči rozzáří. Tak přesně takové jsou podle našich zkušeností dětské dorty, které zavádí sociální firma Cukrárna v centru Prahy.

„Na objednávku vyrobíme dort na oslavu, party, narozeniny nebo jen tak pro radost. Používáme kvalitní pravé a čerstvé suroviny – pravé máslo a pravou šlehačku, belgickou čokoládu a čerstvé ovoce. Navíc jsme kreativní a dorty na objednávku dodáváme v různých tvarech a barvách – například fotbalové hřiště, hlavu opičky, panenku Barbie nebo autíčka,“ říká Marta Pellar z Cukrárny.

Více informací a spoustu sladké inspirace najdete na www.cukrarna-cukrarna.cz

Cukrárna jménem Cukrárna je sociální firma, jejímž hlavním cílem je nabídnout vám zajímavé a dobré cukrářské výrobky, a to jak českou „klasiku“, tak i sladkosti inspirované francouzskou nebo italskou tradicí. Kromě výroby a prodeje zákusků a jiných dobrot cukrárna Cukrárna nabízí rovněž pracovní integraci a zaměstnání lidem, kteří mají menší možnosti se umístit na pracovní trh. „V Cukrárně jsme proto vytvořili 9 pracovních míst, které těmto lidem umožní získat standardní pracovní zkušenosti s prodejem, obsluhou i cukrářskou výrobou. Věříme, že naše firma tak bude sloužit jako příklad „dobré praxe“ i pro ostatní podnikatele,“ říká Marta Pellar.
Zakladatelem této obecně prospěšné společnosti je občanské sdružení Máme otevřeno?, které se zabývá poskytováním státem registrovaných sociálních služeb zejména se zaměřením na volný čas a pracovní uplatnění pro děti, mládež a dospělé s mentálním postižením a autismem.

Tags:

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*